Publicitat
Esports · 24 de Gener de 2014. 20:24h.

Sense rancúnia envers Jordi Cases

Bartomeu creu que el soci que ha tombat Rosell “té tot el dret a estar informat"

Sense rancúnia envers Jordi Cases

Bartomeu, durant la roda de premsa

El president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, ha assegurat que Jordi Cases, el soci que ha posat la querella pel cas Neymar, “té tot el dret a estar informat”. En aquest sentit ha dit també que “no és cert que un sol soci hagi fet caure Rosell” i ha evitat carregar contra Cases.

"Jordi Cases és un soci actiu, gens desconegut per nosaltres. Ja ens ha vingut a veure algun cop. Té tot el dret a estar informat”, ha comentat el nou president del club. "Com a soci del Barça, algun dia m'agradaria poder demanar explicacions a la Junta, com ha fet ell. Cap problema”, ha insistit.

Bartomeu ha comentat també “no és cert que un sol soci hagi fet caure Rosell. Hi ha altres motius i són personals” abans d’assegurar que “’aportació del Sandro ha estat molt alta" per al Barça.

D’altra banda, el president ha dit que no té intenció de convocar eleccions anticipades i que vol continuar fins que acabi el mandat al 2016. Fins i tot ha admès que té la intenció de presentar-se com a cap de llista en unes properes eleccions.

Preguntat sobre si deixaria el càrrec en el cas que fos finalment imputat pel cas Neymar -Jordi Cases assegurava ahir que podia ampliar la querella i implicar també a Bartomeu i Faus-,  ha respost que “ja avanço que no tenim cap intenció de dimitir, ens sentim forts”.

També ha confessat que “hem fet tots els esforços perquè Sandro Rosell no dimitís però ens ha estat impossible tot i dir-li que el club el necessitava". Sobre el perquè s’han donat avui les explicacions i no quan les va demanar Jordi Cases ha contestat que “el dia que va venir li vam explicar tot el que li podíem explicar perquè hi havia una clàusula de confidencialitat que avui s’ha trencat”.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#4 Johan, Sants, 30/01/2014 - 23:25

el farmaceutic es un d'aquells que diuen ser del FCB però no ho son pas,es un amargat perico que només sap fer el mal a la vida, pobre, ha volgut el seu moment de fama i ja l'ha tingut, s'asseurà al sofà amb els pantalons abaix mirant el video on surt una mil vegades tot dient: estimo al Barça ohh

#3 MARC-SABATES.COM, BARCELONA CATALUNYA 2014 //*//, 26/01/2014 - 15:05

TORNA JAN TORNA AVIAT !!*!!

#1 pip, igualada, 24/01/2014 - 20:42

Això, ara que t'ho demana el jutge, tu despista.