Publicitat
Esports · 23 de Febrer de 2011. 15:11h.

"Ser de l'Espanyol té més valor que ser del Barça"

Tamudo considera que "els sentiments són més de veritat"

"Ser de l'Espanyol té més valor que ser del Barça"

Tamudo celebra un gol amb la Reial

El davanter de la Reial Societat, Raúl Tamudo, ha estat entrevistat al diari Gara juntament amb el seu company Alberto De la Bella, format també al planter periquito. Tamudo, que està en ratxa golejadora i visita aquest diumenge al seu exequip, admet que "mai esperava anar amb un altre equip a Cornellà".

El davanter explica que "jo des de petit vaig ser de l'Espanyol i el meu pare em portava des dels 11-12 anys a Sarrià, mai em va portar al Camp Nou". "És complicat ser de l'Espanyol per la societat que t'envolta, sempre és més fàcil ser del Barça, saps que lluitaràs per cotes més altes", afegeix.

En aquest sentit assegura que "ser de l'Espanyol té més valor, pateixes molt més, saps que el teu equip poques vegades lluitarà per guanyar una Lliga i els sentiments són més de veritat. Sempre s'ha dit que l'Espanyol era com un filial del Reial Madrid, però he jugat contra ells i he volgut guanyar com el Barcelona".

Sobre la seva marxa comenta que "hi ha circumstàncies que un no pot controlar i s'arriba a una situació que se li escapa de les mans. La veritat és que l'afició sempre es va portar molt bé amb mi. Des del Espanyol es van dir coses que no eren agradables per a un i l'afició va seguir recolzant-me. A la gent no se la pot enganyar de qualsevol manera. No li dono més voltes, per moltes que li doni ja ha passat. Cal pensar en el present i el futur, no en el que va passar o va poder passar".

Preguntat pel fet que Pochettino la retirés la capitania, explica que "hauria de preguntar a ell. Hi ha coses que jo em pregunto. No sé què podia passar, jo anava a entrenar normal, a fer el mateix que els meus companys, i d'un dia per l'altre em vaig quedar fora de tota opció de jugar. Però no li vull donar més voltes. Aquí estic molt feliç, marcant gols i el canvi m'ha anat molt bé".

Publicitat
Publicitat

26 Comentaris

Publicitat
#26 Meritxell, Barcelona, 02/03/2011 - 14:46

Si es clar i Tamudo te una bola de vidre y veu els sentiments de tots i els pot també comparar i mesurar jajaja, comentari ridícul, infantil i absurd. I mes venint d´un jugador que com la majoria, els sentiments sobre un equip van en proporció als diners que s´els hi paguen per jugar en un equip..

#25 Juanito, Barna, 24/02/2011 - 19:53

Totalmente de acuerdo. Hoy día la mayor vulgaridad es ser del Barça

#24 Saprissa, Sants, 24/02/2011 - 13:57

tota la raó Contdown

#23 contdown, barna, 24/02/2011 - 13:19

Aquest paio va per nobel. Pregunta-li a un aficcionat, no sé, del Betanzos, per exemple, segur que per a ell té més valor ser del seu equip que del Español. El Tamudo s'ha equivocat de profesió, hauria de ser filósofof.

#22 Pitu70, Canet de Mar, 24/02/2011 - 11:58

Si hi tant!! Té el valor d'aspirar cada any a no baixar a segona.