Publicitat
Esports · 24 de Febrer de 2015. 20:25h.

Sergio García se sent un "españolazo"

El capità de la selecció catalana lamenta que es xiuli l'himne espanyol i se’n alegra quan perd el Barça

El capità del RCD Espanyol i de la selecció catalana, Sergio García, en una entrevista a Ràdio Marca, ha reconegut -a instàncies del periodista Paco García Caridad- que se sent un "españolazo", ha lamentat els xiulets a l'himne espanyol i ha admès que se’n alegra quan perd el Barça.

Sergio García, però, s'ha vist 'induït' pel periodista fins a tal punt que finalment ha hagut de deixar clar que no li agrada parlar de política, a més de demanar que se li pregunti només pel que passa "en el terreny de joc" .

En aquest sentit, 'Falete' -com l'anomena afectuosament l'aficionat periquito- ha respost amb un "si" quan García Caridad li ha preguntat si "tu ets molt 'españolazo'". Igualment ha explicat que "m'encantaria tornar" a la selecció espanyola.

A Sergio García també se li ha preguntat si era dels aficionats de l'Espanyol "lògics" que se’n alegraven quan perdia el Barça, equip en el qual es va formar i va debutar a Primera. El davanter ha explicat que de petit era culer però que ara els seus sentiments han canviat.

"De petit era del Barça però ara no canvio per res l'Espanyol. El porto al cor i no el canvio per a res. A mi no m'agrada que guanyin. Jo prefereixo que guanyi sempre l'Espanyol, els altres equips em donen exactament igual". Finalment ha reconegut que se’n alegra de les derrotes culers "com un espanyolista més".

El capità de la selecció catalana ha manifestat d'altra banda que "no s'hauria de xiular l'himne espanyol. Són gent que no sé perquè ho faran. Jo és que d’aquestes coses de política no m'agrada parlar. La gent no ha de xiular aquestes coses però cada un és lliure de fer el que vulgui".

En aquest punt, el periodista ha afegit que "cadascú és lliure de fer el que vulgui menys faltar el respecte als altres. O faltar al respecte al símbol d'un país". A continuació ha explicat el davanter català els incidents durant la final de Copa del Rei de bàsquet, amb els xiulets a l'himne espanyol.

Paco García Caridad ha criticat "que et xiulin l'himne espanyol i sobre a casa teva és una mica lleig. L'himne de qualsevol lloc. Jo he vist espanyols xiular La Marsellesa. Em sembla una falta de respecte. Però que és això? És lleig. Sobretot quan hi és el Rei. T'ho pregunto perquè sé que tu ets molt de l'Espanyol i molt espanyol".

En aquest punt, i davant els silencis de Sergio García, el periodista s'ha adonat que "no t'agrada molt parlar d'aquests temes. T'ho he notat. Vaig a fer una llarga canviada. Per dins ho penses però per fora no vols parlar del tema". 'Falete' ha reconegut que "no m'agrada parlar d'altres coses que no siguin del terreny de joc". Paco García Caridad li ha preguntat llavors pels seus canvis de pentinat.

Sergio García
Publicitat
Publicitat

124 Comentaris

Publicitat
#65 Limo, Barcelona, 06/03/2015 - 11:27

Ningú diu res de que presuntament ha amanyat partits? i que ha rebut suborns per fer-ho???
Espanyolates, Kropotkins surtiu de la cova...

#64 Antimònguers, Ulan Bator, 05/03/2015 - 22:15

Ei, no hi ha cap notícia sobre el que va fer l'eSSPPaÑol dimecres passat? Com va quedar amb l'Athletic? Estaven molt convençuts que passarien, no?

#63 Antimònguers, Ulan Bator, 05/03/2015 - 22:09

El que uns llencen pel vàter, altres ho posen a taula. Sergio García n'és un bon exemple. És un pobre ressentit que pensava que jugaria a un club d'elit, però va acabar enfonsant clubs i ara està en una banda d'assassins de criatures que ni poden arribar a la final de Copa.

#62 naranjito, Zaragoza, 26/02/2015 - 10:57

Actualmente ser español, no és para tirar cohetes. Pero si encima erés de una región históricamente cobarde y con sus gentes mayoritariamente miserables y antipáticos, es peor aún.

#62.1 Jon ojo, BCN, 08/03/2015 - 19:56

Si noi... ser aragonès deu ser durillu...però aquí sempre sereu benvinguts!

#61 Lluís, Tortosa, 25/02/2015 - 18:09

D'acord, Sr. García, ningú és perfecte.