Publicitat
Esports · 3 de Juny de 2014. 19:40h.

Sergio González rectifica sobre el català

L'entrenador de l'Espanyol defensa que la llengua catalana "és un idioma i té el meu respecte com a tal"

L'entrenador del RCD Espanyol, Sergio González, ha matisat les seves declaracions del 2008 en les quals afirmava que el català era "un dialecte". En una entrevista a Pericosonline (El Punt-Avui TV) ha deixat clar que "em considero un català de pro".

"Estic convençut i sé que el català és un idioma, no tinc cap mena de dubte, per a mi té el respecte com a tal", ha remarcat, a més d'explicar que "moltes vegades amb amics, amb companys, amb en Joan Capdevila parlo en català. En cercles íntims parlo català. Sí que és veritat que m'expresso molt millor en castellà".

Sergio González ha assenyalat en aquest sentit que "perquè parli en castellà no sóc menys català que algú que parli en català". "Em considero molt català i per allà per on vaig dic que sóc català", ha sentenciat l'entrenador periquito, que ostenta el rècord de participacions amb la selecció catalana.

Sergio, durant l'entrevista
Publicitat
Publicitat

36 Comentaris

Publicitat
#27 JosepPagèsCARDEDEU, VALLES ORIENTAL, 04/06/2014 - 16:13

Volem quel nou Entrenador del ...BARÇA .. Aplengui a parlar en Català .. Este verano cuan tinguen la lliga sapiga parlar en Català .Tambe LEO MESI I INIESTA Que parlim en català Al menys faixin algu ben fet he aplenguin català ja que titols no els volem guanyar .

#26 Korrupotkin, Vic, 04/06/2014 - 12:43

El castellano esta perseguido en Cataluña...por eso todos los catalanes lo entienden y lo hablan si ningún problema...en canbio en España el catatalan es taaaaaaaaaaaaan amado....jua, jua...os dejo, q sale el Rivera en Intereconomía, progresismo del fino...jua, jua

#25 Joan, Barcelona, 04/06/2014 - 12:19

Quina raó objectiva hi ha per no parlar català quan un és nascut a Catalunya i ha rebut educació en aquesta llengua? Desenganyem-nos: és una qüestió d'actitud i prou. I una actitud despectiva envers la llengua catalana, comporta una reacció proporcionada.

#24 Joan, Barcelona, 04/06/2014 - 12:17

No ens enganyem amb jocs de paraules i jocs malabars dialèctics: un català que no parla català és tan estrany com un francès que no parla francès o un espanyol que no parla castellà. Normalitzar la llengua comença per dir les coses pel seu nom.

#23 Jordi, Girona, 04/06/2014 - 11:26

Sí, però no ha aclarit perquè fora de Catalunya va dir que el català era un dialecte. Per què ho va dir??? Això no s'entén i aquí falta feina periodística