Publicitat
Esports · 29 de Febrer de 2012. 08:30h.

"Si això ho hagués fet amb el Madrid, em proposen per a la Creu de Sant Jordi"

El president de l'Hospi demana disculpes a Bartomeu, però no entèn perquè es "criminalitza" Punto Pelota

"Si això ho hagués fet amb el Madrid, em proposen per a la Creu de Sant Jordi"

García, amb Bartomeu

El president de l'Hospitalet, Miguel García, ha sortit al pas de la polèmica que s'ha creat per la seva col·laboració amb 'Punto Pelota' -El Barça els ha suspès les acreditacions- i ha assegurat que "si això ho hagués fet amb els directius del Madrid, els roïns que ens han criminalitzat m'haguessin proposat per a la Creu de Sant Jordi. No es pot ser tan mesquí".

En declaracions al programa 'Protagonistas Catalunya d'ABC Radio. ha afegit que "ells ho haguessin pogut emetre igual. Reconec que no ho hauria d'haver fet, no vaig saber preveure'n les conseqüències. Vaig ficar la pota. No ho vaig fer amb mala fe".

"Hi havia càmeres ben grans, no eren ocultes. Quan va arribar en Xavi, fins i tot, les va haver d'apartar. Va ser una conversa ràpida. Jo vaig veure que ells les veien. Al vídeo em vaig girar dues o tres vegades. Tothom gravava", diu.

García, que ha demanat disculpes a Bartomeu, afirma que "li vaig fer la pregunta a l'escala, sense mala fe. Sempre he defensat la directiva del Barcelona. Per què es criminalitza Pedrerol, Quim Domènech i 'Punto Pelota'? Ho van fer amb transparència".

Per últim, el president de l'Hospitalet considera que "la premsa generalista té els seus talps, i llavors no està malament. És d'hipòcrita i de mal company fer això. Fan un flac favor a la professió. És demencial el que està passant"

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#12 Frank, Berga, 01/03/2012 - 21:45

Yo que solo veo puntopelota cuando pierde el Real Madrid o cuando el Barça gana un titulo opino que el Barça no deberia vetar a ningun periodista y sin embargo al presidente de este equipo que se nota sus segundos colores pues eso ni agua, y este equipo veto total hasta que el presidente se marche.

#11 Saprissa, Sants, 01/03/2012 - 09:28

vaja,vaja,vaja, doncs q vols q et digui, no li falta raó a l'home

#10 jordi, l'h, 29/02/2012 - 22:06

des de l'h,
cada vegada que vec al´go d'aquest paio,tinc pensaments contradictoris amb la llei antiterrorista.

#9 LLUC, BARÇA, 29/02/2012 - 15:11

Cada cop que parla, ho enreda més. L´endemà va sortir a totes les ràdios disculpant-se i dient que primer el van gravar sense que ell ho sabés i finalment varen fer la broma del tros inicial fent veure que era un muntatge. Ara ja reconeix que "ho va fer". O sia, ja no era una broma.

#8 cat51, cat, 29/02/2012 - 14:01

Per conèixer una mica més el personatge us recomano una llegida a http://lynyrdrider.wordpress.com/2011/10/30/lhospitalet-su-club-de-futbol-y-miguel-garcia-presidente-poligonero/
Com deia en Shuster, NO HASE FALTA DISIR NADA MAS.

#8.1 Gerard, Barna, 01/03/2012 - 06:52

Interessant, encara que el Vaquilla era de La Mina, no de L'H.