Publicitat
Esports · 21 de Gener de 2009. 15:21h.

"Si Obama fos català tindríem seleccions molt més ràpid"

El perruquer Lluís Llongueras demana més implicació dels polítics catalans

"Si Obama fos català tindríem seleccions molt més ràpid"

Llongueras, en l'entrevista a 'Selecciona't'

El perruquer Lluís Llongueras ha dit que "si Obama fos català tindríem seleccions catalanes molt més ràpid". En una entrevista a la revista selecciona't, Llongueras ha indicat que "el govern estatal mai ens prendrà com una nació, això és evident. Però en tenen també molta culpa els polítics catalans que cedeixen en temes econòmics, de permisos, no avancem en les obres, hi ha molts retards; és una cosa increïble. Els polítics catalans són els que més s'haurien d'incloure en aquest pla i lluitar per l'oficialitat de les seleccions. Amb ells si que s'arribaria a bon port, però despisten. Estem dominats per la por".

Llongueras es pregunta "què és això que només hi hagi l'equip d'Espanya?" i afegeix que "això és anticompetitiu, això no és esport, ni esperit esportiu. S'ho prenen com una competència política. Què té a veure la política amb l'esport? Estan fent política pura i dura".

Publicitat
Publicitat

64 Comentaris

Publicitat
#64 Fran, Llinars, 23/01/2009 - 19:13

...¿qué es esto que sólo haya el equipo de España?...Sr.Llongueras,es molt facil,sembla q sigueu curtets d gambals.Deixeu d jugar lligues espanyoles i llavors reclameu.El seu esperit esportiu es el mateix q quan fica una pelu seva al costat d´altres?

#63 MARC-SABATES.COM, REPUBLICA CATALANA DEL BARCA, 23/01/2009 - 08:46

VISCA CATALUNYA LLIURE //*//
MARC-SABATES.COM

#62 amoscaciques, girona, 22/01/2009 - 22:27

(Catalunya ens uneix)- tu saps el q significa la paraula FATXA? mira al diccionari...hi surt una foto teva al costat de la definició. VISCA ESPANYA.

#61 agustin, badalona, 22/01/2009 - 18:56

por que permitis que se celebren campeonatos de spaña en cataluña por que no protestais ,por que no jjuega nuestro barsa en francia .quien se lo impide¿? josep

#60 Amestoy, Madrit, 22/01/2009 - 18:40

Pues nunca he visto a Llongueras hacerle ascos al dinero de los ciudadanos estatales. Más bien parecía todo lo contrario. En Madrit no se le caía la palabra España y españoles de la boca.

Això que el tripartit da mès diner?