Publicitat
Esports · 5 d'Agost de 2008. 21:16h.

"Si Pau Gasol ho ha fet sense cobrar, encantat"

Joan Puig demana a Nike que faci un anunci defensant "l'orgull de ser català"

"Si Pau Gasol ho ha fet sense cobrar, encantat"

L'eslogan de l'anunci de Nike protagonitzat per Pau Gasol

L'exdiputat d'Esquerra, Joan Puig, voldria saber "quant ha cobrat" Pau Gasol per a participar en la campanya de Nike, Ser español ya no es una excusa, es una responsabilidad, "per a saber si això va de veritat o la pela és la pela". "Si Pau Gasol està allà, ho ha fet sense cobrar i ho ha fet per amor a Espanya, doncs mira, encantat, cadascú és lliure de fer el que vulgui. A partir d'aquí, jo he respectat la llibertat de cadascú i espero que algun dia Nike ens faci un anunci en que es defensi l'orgull de ser català", ha dit el polític republicà. Puig ha indicat que "el dret que té un a sentir-se espanyol és el mateix dret que tenim nosaltres a sentir-nos catalans". "Per als espanyols és fantàstic poder expressar el que desitgen del seu país", ha afegit Puig.

Publicitat
Publicitat

51 Comentaris

Publicitat
#51 juan, zaragoza, 07/08/2008 - 11:32

Oriol lo importante es que los alumnos erasmus pudieran elegir dar sus clases en catalan o castellano, porque es sabido que lo dejais abierto para despues obligarles a darlas en catalan Asi se han quejado muchos de ellos y profesores extranjeros

#50 CATALONIA IS NOT SPAIN, sER ESPAÑOL NO ES CULPA MEVA, 06/08/2008 - 23:16

ANEU A LA UNIVERSITAT DE LEUWEN I DEMANEU PATATES FREGIDES EN FRANCES I NO DINAREU.´HI HA ALTRES MARQUES QUE NO SON NIKE.

#49 Oriol, Barcelona, 06/08/2008 - 20:02

Al final us puc assegurar que l'idioma no és cap obstacle pels erasmus per seguir les classes, i com que són pragmàtics, i volen aprovar, s'hi adapten amb normalitat, i el seu rendiment és equiparable al dels alumnes d'aquí.

#48 Oriol, Barcelona, 06/08/2008 - 19:52

Sóc professor a l'UPC, i cada semestre tinc una mitjana de 4 a 5 alumnes erasmus. Les classes les faig en català, tot i que al començar el curs, sobretot els francòfons, em demanen si puc fer les classes en castellà... (segueix)

#47 JPC, Barcelona, 06/08/2008 - 19:27

Libertad, ja ho va dir un gran espanyol, Machado "España desprecia cuanto ignora"
Si els Erasmus han de venir aquí a canviar-nos l'idioma ja es poden quedar a caseta.