Publicitat
Esports · 20 de Gener de 2009. 09:15h.

Signen amb el nom de Bojan contra l'Espanyol

El jugador desmenteix que es tracti d'ell

Signen amb el nom de Bojan contra l'Espanyol

Bojan Krkic, en un partit contra l'Espanyol

El nom del davanter del FC Barcelona, Bojan Krkic, és un dels que apareix en la causa per a que el RCD Espanyol baixi "a segona divisió l'any que estrenin el nou estadi". Aquest perfil creat amb els noms i cognoms del futbolista, així com la seva fotografia, compta amb 1754 amics. El futbolista ha desmentit, a través del departament de premsa del FC Barcelona, tenir qualsevol relació amb aquesta iniciativa del Facebook. Aquesta causa, creada a Facebook per Jordi Vidal i Enric Vila, considera que "aquest any seria fantàstic que baixés l'Espanyol. Així estrenarien el seu nou camp jugant contra el Girona, Las Palmas, el Vecindario, etc....". La iniciativa compta amb 2000 signatures més.

Aquesta, però, no és la única causa oberta a Internet en aquest mateix sentit. D'aquesta manera, Miquel Garrido, va  crear la causa "perquè l'Espanyol estreni el camp a segona", a la qual s'han sumat, fins el moment, més de 4000 persones. L'impulsor argumenta, textualment, que la causa ha estat creada "per tots els cules ( i no cules ), que no poden sufrir l'Espanyol i molt menys el xarnegu del Tamudo".

Una tercera causa, creada per Àlex Garcia, reitera el desig del descens perico, al qual defineix com "un equip de castanyes". Tot i això, la causa amb més adhesions és la que proposa una "col·lecta col·lecta per pagar a Tamudo el graduat escolar", que compta amb 13.641 membres.

Veure suport amb el nom de Bojan a la causa

Publicitat
Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#22 Jordi, Barcelona, 20/01/2009 - 22:56

Dedicat als que esteu farcits d'odi, us assabento del que diu El Virolai, o sigui el nostre Jacint Verdaguer: "Dels catalans sempre sereu Princesa,
dels espanyols Estrella d?Orient".

#21 Ramon, Barcelona, 20/01/2009 - 21:35

Millor continuar com estem. Amb un de sol a Primera. Per moltes, moltes raons. En altres esports és diferent. És més: en altres esports tinc els meus dubtes sobre la conveniència de la secció del Barça. Té pros però també té contres molt importants.

#20 Alex, Lleida, 20/01/2009 - 20:40

Pep:
Ni el Nàstic, ni el Girona, ni el Lleida celebrarien amb l'entusiasme que ho va fer Tamudo el dia que li va donar la lliga al Madrid. Jo als equips catalans els vull a primera, a l'Español, a Segona

#19 Ramon, Barcelona, 20/01/2009 - 20:16

No, no, tal com estan les coses és millor continuar com ara, amb un sol equip català a Primera. Necessitem factors de cohesió, no de disgregació.

#18 pep maristany, BCN, 20/01/2009 - 19:01

a mi lúnic que em preocupa es l´Espanyol.Suposo que Tamudo es un mal ctalà per fer be la seva feina: fer gols pel seu equip. Pot ser ens teniem que deixa guanya? aixi es com agrada guanyar lligues?La diferencia es q jo voldria al girona, Nastic,Lleida a 1