Publicitat
Esports · 2 de Juny de 2010. 12:21h.

"Sóc el mateix que sentia boleros a casa teva, Pilar"

Laporta li diu a Rahola que segueix sent "el mateix que tu has conegut"

Joan Laporta li ha dit a Pilar Rahola que segueix sent la mateixa persona que ella va conèixer abans d'accedir a la presidència del FC Barcelona. La periodista li ha retret un canvi d'actitud des de la seva victòria electoral al 2003. "(Laporta) a vegades ens ha semblat autoritari, superb, que feia mal als amics, que trepitjava innecessariament, que feia coses que no podíem entendre... i ens ha costat reconeixe't. La meva pregunta és trista: has canviat, el poder mareja, som els altres que et mirem d'una altra manera, el Laporta que jo vaig conèixer és el mateix que és president del Barça?".

"És el mateix, el (Laporta) que tu has conegut és el mateix. El que sentia boleros a casa teva i el que anava amb els amics a sopar. (El Joan Laporta d'ara) és exactament el mateix", ha contestat el màxim dirigent del FC Barcelona durant el programa 59 Segons de La 2. El president del Barça ha reconegut que "a vegades algunes decisions potser que no s'entenguin, però jo sempre he actuat amb bona voluntat. Potser alguns amics poden opinar com tu (Rahola), però crec que tots els amics de veritat ho han entès".

Pilar Rahola, en un moment de l'entrevista a Joan Laporta a La 2
Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#14 Antoni, Sabadell, 04/06/2010 - 07:20

Boleros, Rahola i Laporta... Hum... La imaginació em fa pampallugues. Vosaltres dos us ho heu passat bé a la vida...

#13 Maria Teresa, B., 03/06/2010 - 16:24

Pilar, envejo molt aquella epoca en que us veieu tota aquesta gent. Devia ser fantàstic. Vaig veure l´entrevista i vaig tenir la impressió que us estimeu molt, i que ara esteu enfadats. Quina llàstima! Estic segura que tornareu a ser amics, es notava...

#12 MARC-SABATES.COM, REPUBLICA CATALANA DEL BARCA//*//, 03/06/2010 - 14:08

Visca Joan Laporta i Estruch
Visca Barça de CATALUNYA//*//

#11 memorias de la bien pagá, bcn, 03/06/2010 - 13:17

en Israel hay pacifistas, de hecho iban israelíes a bordo del barco turcol entre elloos una parlamentaria del Knesset ¿porqué la bien pagà no se alinea con los pacifistas y sí con los belicistas y terroristas de estado?

#10 La bien pagá iba abordo y lo vió, bcn, 03/06/2010 - 13:11

la bien pagçá dice en su columna de LV que los pacifistas hostigaron a los soaldaods isarelíes ja ja ja ja síclaro, ella estaba allí, vió cómo usaron los peluches de Picachu para hostigar ja ja ja pero un Nobel de Literatura la contradice ooooh