Publicitat
Esports · 26 d'Octubre de 2009. 21:05h.

"Sóc un aficionat més del Barça"

Eto'o diu que "no li he demanat res" al club

"Sóc un aficionat més del Barça"

Eto'o, durant l'acte benèfic

Samuel Eto'o ha estat unes hores a Barcelona per participar en la campanya benèfica shoe aid for Africa (sabates per Àfrica). L'exjugador barcelonista ha assegurat que "a l'afició sempre la portaré en el meu cor, seran sempre la meva afició, i ara jo sóc també un aficionat més del Barça".

El camerunès ha dit que "mai li he demanat res al Barça, res de res. Intentaran mentir amb aquest tema". Eto'o ha desmentit haver reclamat al Barça un 15% de prima pel seu fitxatge per l'Inter, entre d'altres raons perquè "la prima de fitxatge la paga el club que compra, no el que ven, per la qual cosa tot això és una gran mentida".

El davanter centre de l'Inter no ha volgut polemitzar amb Joan Laporta o Josep Guardiola. "Sempre em vaig portar de la mateixa manera amb Laporta i Guardiola, per a mi no ha canviat res. Ja li vaig dir a Laporta que, si tinc alguna cosa que comentar-li, li ho diré a la cara, no a la premsa". Sobre el seu exentrenador, Eto'o ha afegit que "va ser el meu tècnic durant un any, tot va ser meravellós, va passar el que va passar i allà queda tot. És un plaer haver-lo tenir".

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Bronco, L´Hospitalet, 28/10/2009 - 09:04

Sort Samuel, ets una gran persona i un excelent jugador. Els cicles acaben, i ha d´haver renovació. La teva actitud de agraiment ha de seguir sent la mateixa i sense rencunies. Fins sempre Samu

#2 pau, BCN, 27/10/2009 - 13:22

`Jo només puc donar les gràcies a aquest gran jugador per tot el que ha fet pel Barça. Molta sort Eto'o!!!

#1 Ramon, Barcelona, 27/10/2009 - 10:50

Dues Champions, amb un gol clau en totes dues finals. Tres lligues, que haurien estat cinc de cinc sense la lesió del Gamper i la Copa d'Àfrica. Un gavadal de gols. Aquella actitud. Eto'o és un dels jugadors més importants de la història del Barça.