Publicitat
Esports · 13 de Maig de 2017. 12:04h.

Socis demanen que l'Espanyol s’adhereixi al referèndum

Seguidors ‘periquitos’ critiquen la “erràtica neutralitat” del club

Socis demanen que l'Espanyol s’adhereixi al referèndum

El Col·lectiu BiB Roger de Llúria demana al RCD Espanyol que s’adhereixi al Pacte Nacional pel Referèndum després que el club hagi decidit mantenir-se neutral. En aquest sentit, aquesta col·lectiu ‘periquito’ informa que van enviar una carta al conseller delegat, Ramon Robert.

“Com és lògic no li demanàvem que el club prengui part per una de les opcions de vot, sinó simplement per un dret sagrat i fonamental en democràcia, el dret a votar”, expliquen.

“Han passat 6 dies i no hem rebut resposta, per tant, considerem que el nostre club, un cop més practica una erràtica neutralitat que el posiciona al costat de tots els qui estan en contra del sentir majoritari del parlament català”, lamenten.

“Amb aquesta posició de neutralitat, considerem que l’Espanyol, deixa passar, un cop més el tren de la història. Deixa passar una oportunitat única de fer callar totes aquelles boques que posen en qüestió la seva catalanitat i es nega a fer el pas endavant que tantes vegades li hem demanat tants i tants socis i aficionats”.

“Davant d’aquest silenci per part del club, aquest col•lectiu fidel als seus principis de defensa de la llengua, la cultura i la identitat catalanes, ha pres la decisió d’adherir-se al més amunt esmentat Pacte Nacional pel Referèndum”, conclouen.

Publicitat
Publicitat

34 Comentaris

Publicitat
#21 vicedo, barcelona, 21/05/2017 - 22:33

Jo els hi demanaria a tots aquests nois del Roger de Llúria, que deixessin de donar la tabarra amb l´independentisme, i que es fessin del Bar$a, que allí ho accepten tot, vingui d´on vingui, de Qatar, del Brasil, o del Extremo Oriente.... Al nostre Club no pensem en deixar de ser espanyols, som espanyols i catalans mal els hi pesi a molta gent..

#20 vicnet, hospitalet llobregat, 17/05/2017 - 18:49

Molta alegria que l'Espanyol es mulli per Catalunya. Som i serem gent catalana.

#19 Peabo, Barcelona, 16/05/2017 - 23:36

No barregem sentiments. Si sou indepes aneu a Can Barça. L'Espnyol només un club, el mes gran. Visca L'Espanyol ! Visca Catalunya !

#18 Ajo y Agua, Bcn, 16/05/2017 - 15:24

Ostres, qui ho havia de dir, a l'Español, hi ha gent catalana que estima la seva terra!!!!

Ajo y agua!!!

//*//

#18.1 Prades, Mataró, 16/05/2017 - 23:42

Cosa que no n'hi ha a Can Barça. Ajo y agua. Ji, ji, que graciós que ets.
Culés, se os ha acabado la historia. Ahora a volver a ser el equipo vulgarcillo que históricamente habéis sido. A ver si volvéis a ganar Copas de Ferias, que era lo vuestro y dejar a España y a Catalunya en paz.

#17 el último que cierre, Canovejas, 15/05/2017 - 13:56

Es que (dice un amigo mío)...TIÉ QUE HABER DE TÓ