Publicitat

Anna Pruna destaca l'"esforç i l'afany de superació" dels participants catalans als Jocs Special Olympics

Som-hi

Anna Pruna amb la delegació catalana

La secretària general de l’Esport, Anna Pruna, ha acomiadat aquest dimecres els esportistes de la delegació catalana que participaran als Jocs Special Olympics Castelló 2008 que es celebren a aquesta ciutat fins el 12 d’octubre.

Abans de la sortida de l’expedició catalana, Anna Pruna ha parlat amb alguns dirigents de la Federació ACELL i d’Special Olympics Catalunya, i també ha conversat amb diversos esportistes, als quals els ha agraït el seu esforç i els “continus exemples de superació que donen a la resta de la població”. La secretària general de l’Esport ha valorat “el premi” que significa pels esportistes participar en els Special Olympics i s’ha mostrat convençuda dels bons resultats de la delegació catalana.
 
La representació catalana que participarà als Jocs Special Olympics Castelló 2008 està formada per 113 esportistes, dels quals 64 són homes i 49 dones, i 28 entrenadors. Les disciplines esportives que comptaran amb participació catalana són 11: bàsquet, futbol sala, atletisme, natació, petanca, tennis taula, tennis, bàdminton, gimnàstica rítmica, proves adaptades de bàsquet i proves motrius. Als Jocs hi prendran part uns 1.500 esportistes procedents de 18 països.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Josep, Torroella, 09/10/2008 - 10:12

En comptes de fer-los servir políticament, el que hauria de fer aquest govern que es diu d'esquerres és no disminuir les subvencions a les associacions i tallers de disminuits psíquics. Amb el govern de dretes de CiU, tenien més possibilitats i diners.

#1 catalanet, Lleida (Països catalans), 08/10/2008 - 22:13

ànims als nostres esportistes!! segur que ens donen alegries i motius, per sentir-nos orgullosos d'ells i de Catalunya!