Publicitat
Esports · 25 de Març de 2010. 17:31h.

Soriano deixa via lliure a Rosell

"No és un bon moment perquè opti a la presidència del Barça"

Ferran Soriano, president d'Spanair i exvicepresident del Barça, ha renunciat a presentar-se a les properes eleccions al FC Barcelona. "No és un bon moment perquè opti a la presidència del Barça. Crec que és la decisió correcta".

Amb aquesta renúncia, i els esdeveniments de dilluns, quan Joan Laporta va retirar la seva confiança a Alfons Godall per donar suport a Jaume Ferrer, el favoritisme de Sandro Rosell ha augmentat.

Soriano ha indicat que la decisió ha estat "personal" i ha negat que hagi rebut "presions" per part dels inversors i accionistes de l'empresa, malgrat que "m'he preocupat de parlar amb totes les persones que tenen interès en això i escoltar el seu parer. Vull insistir en això. El cent per cent m'han aconsellat que prengui una decisió individual".

"Si (Spanair) fos la meva empresa tindria més llibertat per decidir i ara l'he sotmès a l'opinió de molta gent", ha indicat. "Avui, per assegurar que aquest compromís és totalment ferm i sigui visible, no puc fer una altra cosa, malgrat que ho podria fer bé, però ara no era el moment".

Ferran Soriano, durant la roda de premsa
Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 MARC-SABATES.COM, BARCELONA CATALUNYA //*//, 25/03/2010 - 23:40

Joan Laporta i Estruch és el millor president de la historia del Barça .Marc Sabatés i Sammiguier és culer per tradicio familiar.Podem agrair Joan Laporta per haver fet l " equip més bonica al MON ;
MARC-SABATES;COM

#1 Curioso, Barcelona, 25/03/2010 - 19:13

Soriano sabe que en las elecciones volarán los dossiers y que hay dos que le hubiesen perjudicado, uno el de los 2 millones de Euros en espionaje y el otro de los fracasos de sus empresas. Y no quiere tener problemas en Spanair y por eso dice adiós.