Publicitat
Esports · 15 de Juliol de 2010. 13:44h.

SOS econòmic del Barça

Javier Faus diu que la situació és "delicada, molt delicada, pitjor del que esperàvem"

El vicepresident econòmic del FC Barcelona, Javier Faus, ha dit que la situació econòmica del club és "delicada, molt delicada, pitjor del que pensàvem", durant la presentació del crèdit sindicat de 155 milions d'euros. "El Barça avui té més deute que al 2003", ha indicat Faus, qui també ha reconegut que els actius són superiors.

El directiu no ha pogut entrar al detall de la situació econòmica perquè ha assegurat que no tindrà totes les dades fins dintre d'uns dies, quan acabi l'auditoria que està realitzant Deloitte. Paral·lelament, l'equip dirigit per Sandro Rosell també ha encarregat una due dilligence a l'empresa KPMG, el resultat de la qual es coneixerà en la segona quinzena de setembre.

Faus ha assegurat que l'operació d'Ibrahimovic és "insostenible des del punt de vista econòmic" i que aquesta temporada el club només podrà invertir 50 milions d'euros nets per a fitxatges.

Per tal de redreçar la situació econòmica, el vicepresident econòmic ha indicat que cal rebaixar "substancialment la despesa no esportiva", que en aquests moments és de 80 milions d'euros. El club necessita generar uns beneficis anuals d'uns 30 milions d'euros per "poder pagar el crèdit sindicat", que té com a garantia els abonaments dels socis del Camp Nou.

Faus ha reconegut que "el Barça sempre ha patit de liquiditat" i ha afegit que els beneficis presentats per les directives de Joan Laporta eren com a conseqüència de l'activació dels crèdits fiscals i la venda de patrimoni.

Publicitat
Publicitat

23 Comentaris

Publicitat
#23 Kropotkin, Vic, 17/07/2010 - 11:39

¿A quien se le ocurre poner a un nazionanista de presidente y no controlar lo que pasa con el dinero? Son como niños..

#22 Rosa Mª, sant joan d'espi, 17/07/2010 - 11:31

Em sembla que em vaig equivocar votant Rosell!. Amb 15 dies d'estar al poder ja sembla que el Barça torna a ser un club perdedor i miserable, ple de "capelletes".De fet el Sandro sort ha tingut dels avis....

#21 Pepet, Can Merda, 17/07/2010 - 10:12

Això em recorda els del tripodrit maragallià que quan van entrar també van dir que havien trobat la caixa buida. C*****s, tu! Si ara no hi ha ni la caixa, s'ho han fotut tot! Quina gana que tenien! I son tants a afartar-se!

#20 Meliq Salau, Reus, 16/07/2010 - 18:39

Els mitjans controlats pel Pentapartit menten sobre això
La junta actual ja ha reconegut que el deute no és deu en absolut a l'anterior junta
Tot i això TV3 mentia ahir al titular del TN: "l'economia del Barça està malalta"
Tots sabem perquè ho fan

#19 pepito, barcelona, 16/07/2010 - 11:20

hace falta una buena auditoria para saber cuanto se han llevado el gordito espia, el iluminado laporta y el payaso de micolor