Publicitat
Esports · 25 de Maig de 2012. 13:56h.

Sostres acusa ara Guardiola de "no tenir escrúpols"

"La seva vanitat i la seva imatge pública li han interessat més que el pròxim partit"

Sostres acusa ara Guardiola de "no tenir escrúpols"

Sostres i Laporta, en una imatge d'arxiu

El columnista d'El Mundo, Salvador Sostres, sosté que Guardiola "no s'ha atrevit a desmentir" la suposada conversa entre el tècnic i Sandro Rosell que ell va difondre a la vegada que carrega contra l'encara entrenador blaugrana.

"En Pep s'ha passat el seu temps com a entrenador dient que ell no parlava dels àrbitres, però quan s'ha sentit perjudicat no ha deixat de queixar-se amargament parlant, per exemple, de les 'moltes coses que han passat i que hem amagat amb el nostre silenci'", recorda.

Per a Sostres, "només hi ha hagut dues coses que al Pep li han interessat més que el pròxim partit: la seva vanitat i la seva imatge pública. Per guanyar ha fet el que ha pogut, i per quedar bé no ha tingut cap escrúpol i ha passat per sobre del que en cada moment li ha convingut".

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#16 jj, bcn, 30/05/2012 - 17:18

No m puc creure que amb els anys que ens han donat , estem ara mirant de qui ha dit que, etc.... cre que ara toca oblidar el que ha passat i donar oportunitat als que entren, si ho fan be , perfecte, si no ho fan be, a por otro!!!! que viure del passat tampoc es aconsellable...

#15 Castells, Bcn, 27/05/2012 - 15:45

Sostres, t'ha tocat el sol al idem?

#12 LLUC, BARÇA more than a club, 25/05/2012 - 18:21

Jo vaig sentir a tertúlies antiSandro com les que es fan cada nit a Canal Català amb el Xavi Mir i Víctor Lozano lloant Laporta i menyspreant Sandro, que el que deia Sostres tenia tota la credibilitat perquè és íntim amic de Pep. Ara també, o canviarem de posició ?

#12.1 cat51, cat, 25/05/2012 - 20:40

Amic? Intim? El que està fent Sostres no ho fa ni un saludat.

#11 El nauxer, Viladecans, 25/05/2012 - 16:55

Per què no calles? Deixa: De fer mal. De fer el ridícul. De posar-te en evidència. Els gossos de l?amo no tenen dents pròpies. Tu saps perquè et fan mossegar i ho acceptes. No és això. T'has equivocat de trinxera !

#7 silvia, bARCELONA, 25/05/2012 - 15:40

jajajaja - Sostres parlant de vanitat de altres - jajaja
aquesta es bona -per llogar-hi cadires

jajaja- Sostres aquesta si que es bona - deus tenir de mestre de humilitat el teu director del Mundo

Aquesta si que es bona i no les teves de Crónicas Marcianas