Publicitat
Esports · 20 de Maig de 2009. 17:07h.

Superman és del Baix Llobregat

Un atleta de Martorell acaba Ironman en menys de dotze hores

Superman és del Baix Llobregat

Castells s'abraça a una persona després d'acabar una prova

Juanjo Castells és un atleta del CN Martorell que ha completat l'Ironman de l'Ampolla. Castells ha invertit 11h18'31" en nedar 3,8 quilòmetres en mar obert, 180 quilòmetres en bicicleta i una marató de 42,195 quilòmetres per finalitzar la prova. L'atleta de Martorell va decidir fer l'Ironman després de veure la sèrie Magnum. "Sembla una tonteria, era un somni que tenia de petit, i veia una sèrie per televisió, què es deia Magnum. En ella sortia un detectiu, què es preparava per a una prova a l'any al seu poble, l'home de ferro de Hawai, de 3,8km nedant, 180km en bici i 42,195km corrent, és a dir, una marató... era una animalada! Això no ho pot aguantar ningú, pensava... i amb 40 anys he pensat que era el moment d'intentar-ho, provar-ho... i això hem fet", ha indicat Castells.

El triatleta ha explicat que el pitjor moment va ser la prova de ciclisme, malgrat provenir d'aquest esport. "Jo vinc del ciclisme, i és on ho vaig passar pitjor; en cap moment em vaig trobar còmode, va fer molt d'aire, i vaig decidir, posar una velocitat de creuer no patir, i aprofitar el segment en bici, per a hidratar-me i alimentar-me molt bé. A la llarga vaig encertar, ja que el calor a la zona, va fer que després d'acabar la bici, molta gent es retirés per forçar massa, i no assimilar l'alimentació", ha indicat Castells.

L'atleta de Martorell defineix la marató posterior al segment de ciclisme com "molt curts". Castells ha afegit que "els vaig fer tots amb la pell de gallina" perquè durant el recorregut hi havia "la meva dona i els nens, la meva germana... va ser molt emotiu".

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 didac, martorell, 22/05/2009 - 08:46

es la millor marca feta mai a martorel en sembla poc....

#6 Jordi, Barcelona, 21/05/2009 - 08:26

És una proesa molt meritòria, però hi ha desenes de catalans que ho han fet abans d'aquest noi. On està la notícia? Ha fet millor marca mundial?

#5 yng, Reus, 21/05/2009 - 00:06

No entenc la notícia, si mireu les classificacions a www.ironcat.org hi ha bastants més catalans al davant que també van acabar a l'Ampolla, entre ells algú de Reus.

#4 Juanjo Castells, Martorell, 20/05/2009 - 21:36

Gracies a tots, però aquests reptes, no serien mai possibles, sense dones, mares, o familiars que ens acompanyen i ens ajuden, aquest trionf (personal) es per elles. Per cert no era a Hawai, era a l'Ampolla...

http://juanjocastells.blogspot.com

#3 Miquel, Barcelona, 20/05/2009 - 20:46

Moltes felicitats, realment admirable.