Publicitat
Esports · 20 de Maig de 2009. 21:29h.

Superwoman viu a Matadepera

Edurne Pasaban ha coronat dotze 'vuit mil'

Superwoman viu a Matadepera

Edurne Pasaban, amb la seva darrera conquesta al fons. (Foto: TV3)

El programa de TV3 Temps d'aventura ret homenatge a Edurne Pasaban, la dona que ha fet més cims de 8.000 metres, després de l'ascensió, aquest passat dilluns al Kangtxenjunga (8.586 metres), la tercera muntanya més alta del món. Amb aquesta ascensió, Edurne s'ha convertit en la primera alpinista de la història que ha coronat 12 dels 14 cims més alts del planeta. Només li falten l'Annapurna i el Shisha Pangma.

Des de fa cinc anys, Edurne viu a Catalunya. Primer ho va fer a Barcelona i, des de fa un any, a Matadepera. És habitual veure-la córrer o en bicicleta pel Parc Natural de Sant Llorenç del Munt, al costat del seu entrenador, Lluís Capdevila. Diàriament també treballa a les instal.lacions del CAR de Sant Cugat.

El programa del 33 li dedica aquest dijous un programa especial, amb el títol Edurne Pasaban, la dona amb més vuit mils, en què s’analitzarà la seva trajectòria des que el 2001 va pujar a l’Everest, el seu primer vuit mil. L’especial mostrarà com s’entrena i la visitarà a casa seva per saber com viu i s’alimenta aquesta alpinista basca de 35 anys.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Aleix, Bcn, 21/05/2009 - 09:22

Hi ha persones que vénen a Catalunya a entrenar-se i aconsegueixen tocar el sostre del món, en canvi, els espanyolets d'aquest fòrum s'enfonsen cada dia més en la seva pròpia mediocritat demagògica.