Publicitat
Esports · 19 de Febrer de 2009. 14:47h.

Tamudo demana respecte a la premsa

"Ha habido mucha falta de respeto hacia mi persona en los medios de comunicación"

Tamudo demana respecte a la premsa

Tamudo, en l'entrevista a la televisió del RCD Espanyol

Raúl Tamudo ha tancat el seu silenci. Ho ha fet a la televisió del RCD Espanyol. El capità blanc-i-blau ha demanat respecte cap a la seva figura i ha afegit que en tot el temps que ha estat lesionat "ha habido mucha falta de respeto hacia mi persona en los medios de comunicación". Tamudo ha indicat que "tengo 31 años y muchas batallas ya. Igual que yo respeto a todo el mundo a mi me gustaría que me respetaran. Y en todo este tiempo ha habido mucha falta de respeto hacia mi persona en los medios de comunicación y esto hace que a lo mejor te hagas un poco más reservado y pienses bien en el momento que vas a salir a hablar. He vuelto a jugar otra vez, la última vez contra el Sevilla, tengo muy claro que soy el capitán de este equipo, tengo que hablar, pero no todos los días ni a todas horas".

Publicitat
Publicitat

33 Comentaris

Publicitat
#33 Joan T., Barcelona, 23/02/2009 - 11:28

Els jugadors, de qualsevol equip, suposo, se n'alegran pel títol aconseguit (sigui quin sigui, que tots son prou difícils) i per la prima que cobrarán. Una altra cosa son els sentiments dels seguidors

#32 Canito, Mollet, 20/02/2009 - 17:57

Evidentment Joan, celebravem fotre el barza, perq som anticules. A mi personalment m'agrada veure perdre el Barza fins als entrenaments, chusma!!

#31 Victor, Barna, 20/02/2009 - 15:10

i jo pregunto,els jugadors del Barça quan guanyen un titol s'alegran per els cules o per la superprima per guanyar?

#30 Joan T., Barcelona, 20/02/2009 - 12:56

Dixem d'agafarnos-la amb paper de fumar. L'obligació de qualsevol equip és guanyar i no fer d'ONG. Per tant en ambdues situacions varen fer el que corresponía. Pregunto: els jugadors de l'Espanyol celebraven fotre al Barça o la prima del R.Mandril?

#29 Saprissa, Sants, 20/02/2009 - 12:10

es bó aquest "xist"eh,heheh,si q es bo si,arsa q grasia tiene er niño,ojala la rivalitat tingues la gracia q la sevillana