Publicitat
Esports · 28 de Setembre de 2012. 10:23h.

Tarrés: "estic al·lucinant"

"No tots som vàlids per a l'alt rendiment"

Tarrés: "estic al·lucinant"

Anna Tarrés

L'exseleccionadora de l'equip espanyol de sincronitzada, Anna Tarrés, en declaracions a Onda Cero, ha defensat que "he intentat fer la feina el millor que he pogut. Tothom m'ha vist treballar i de cop i volta rebo totes aquestes acusacions".

Tarrés ha negat que alguna vegada hagi fet empassar el vòmit a algunes de les seves nedadores. "Si passés això, se li diu, si us plau, surt, reposes i després segueixes amb el teu treball". A més, ha reiterat que mai no ha cridat grassa a ningú. "Una salutació normal és: 'hola gordi com estàs?'. Mai m'he dirigit així de forma despectivament a una nedadora".

Sobre Paola Tirados ha indicat que "estic al·lucinat amb una persona com ella que m'ha estat fent regals per a la meva filla durant els quatre o cinc primers anys. Com és possible que les relacions humanes es puguin deteriorar d'aquesta manera?".

"La Paola no estava no estava per les medalles en el campionat a què es refereix. No volia pujar al podi perquè no l'havia guanyat. Pactem regalar una medalla a la doctora que tenia càncer en haver-nos classificat per als Jocs en primer lloc. Me la vaig trobar al passadís i li vaig dir que em faria il·lusió que cedís la medalla. I em va dir, 'queda-te-la'. Al final, em vaig quedar jo la medalla perquè una altra companya l'havia donada abans a la doctora. Aquesta medalla és a la Federació. La hi vaig donar el president en una gala a Madrid", va explicar

"Hi havia moltes que no sabien que havien entrenat amb mi. Es poden queixar que jo no les vaig fer cas, però no de maltractament", va assenyalar Tarrés. "Parlo amb un to definit, una actitud, una energia i un ímpetu que estigui potser per sobre de la mitjana. Aquí no val tot. No valem tots per l'alt rendiment", va indicar.

"El president Carpena està darrere de la carta. M'han fet fora per motius esportius, però porto dues medalles així que intentaré provar que hi ha alguna cosa més darrere. Des de la seva arribada no hem pogut celebrar cap de les medalles que hem aconseguit en els diferents campionats", va dir Tarrés.

La catalana, de 54 anys, ha deixat entreveure que no el preocupa el seu futur i que intentarà solucionar aquest cas. "He de defensar i per això faig una demanda perquè trobo que hi ha una campanya d'injúries i calúmnies que estic patint. És desproporcionada. S'està intentant danyar el meu honor, la meva credibilitat i la meva persona. Qui m'acusi d'això que porti les proves i ens veurem en un jutjat", va dir

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#5 Artur, Barcelona, 30/09/2012 - 10:46

Mohammed Abdullah, o Mohammed Pérez, què cony fots opinant o filosofant a Catalunya? Ceuta per als marroquins!

#4 pepalmogaver, Rep. de Gràcia, 29/09/2012 - 10:09

Segur que els hi llençava Piranyes a la piscina pq s'esme-resin més i els hi feia "ahogadillas" com a càstig sinó ho feien bé....Jo crec que hi ha interessos què no ens expliquen..Nomès li manca que li fiquin el dit a l'ull com el Pu..o Mourinho a Tito.

#3 Pere, Oliva, 28/09/2012 - 16:58

Les teues paraules, ben fácil, no siguen certes i la teua defensa ben difícil, peró si fores castiza i d'Hortaleza, et diríen La Sàvia.

#2 Jordi, Teià, 28/09/2012 - 16:33

Ja veus, Anna, que Roma no paga traïdors... i Espanya tampoc. És el que ténen els imperis decadents. Aparques la dignitat i te'n vas a entrenar la selección española, i així t'ho paguen.

#2.1 Mohammed Abdullah, Ceuta (España), 29/09/2012 - 09:27

.... Que mejor seleccionadora para el futuro equipo de natación sincronizada catalán que esta individua entonces, no? Desde luego que su chuleria judicialmente temeraria, actitud y lenguaje la posicionan magnificamente para convertirse en un mito nacional para el secesionismo...

#1 montse, Lleida, 28/09/2012 - 11:35

Em sap greu veure un article amb tantes faltes d'ortografia.