Publicitat
Esports · 13 de Març de 2018. 20:45h.

The Guardian destaca la “doble moral” de Guardiola amb els drets humans

Un periodista del diari britànic li retreu que no condemni “els presos polítics a Abu Dhabi”

The Guardian destaca la “doble moral” de Guardiola amb els drets humans

Pep Guardiola

The Guardian’ acusa Pep Guardiola de tenir una “doble moral amb els drets humans” pel fet que “l’entrenador del Manchester City doni suport als líders catalans empresonats però no ho faci extensiu als presos polítics a Abu Dhabi, l’emirat dels propietaris del City”.

L’article -signat per David Conn i publicat l’11 de març- explica que Guardiola va respondre que “cada país decideix la forma en què vol viure”, quan un periodista d’Associated Press va preguntar-li sobre la situació dels drets humans a Abu Dhabi, un país governat per la família del propietari del Manchester City. “sóc a una país amb una democràcia instal·lada des de fa anys, i intento protegir aquesta situació”, va afegir l’entrenador.

El periodista de ‘The Guardian’ recorda la situació d’Ahmed Mansoor, un activista per la democràcia i la llibertat d’expressió que “està tancat en un lloc desconegut, patint un tracte cruel que podria ser equivalent a la tortura”. També assenyala el cas de l’advocatv especialitzat en drets humans, Mohammed al-Roken, que porta a la presó des del 2013.

“Si Guardiola, que cobra gairebé 12 milions de lliures per fer meravelles al camp de futbol, insisteix en plantejar qüestions de drets humans, hauria de ser coherent i no caure en falses distincions i excuses maldestres”, rebla l’article.

Publicitat

33 Comentaris

Publicitat
#22 Onofre, La Fullaca(Osona), 14/03/2018 - 19:32

Tota la gent feble sol tenir fermes conviccions ! Crec que aquest és el cas d'en Pep

#21 Espluguenç, Esplugues del Llobregat, 14/03/2018 - 11:38

Le han dado en el centro mismo de la imaginería indepe: La hipocresía. Lacitos por los golpistas encarcelados, pero por los auténticos presos políticos del régimen que le paga, pues no, gracias.

#20 pepe.----, andorra, 14/03/2018 - 11:36

por una España de todos, la escuela en español...No seas cobarde y lucha por ella, organizate y reclama tus derechos.

#20.1 Rivas, Hospitalet, Tabàrnia, 14/03/2018 - 13:14

Pepe: si no te importa, te copio el lema de SomEscola, pero el bueno, y hago difusión. Por una escuela de todos, escuela en español.

#20.2 pepe.----, andorra, 14/03/2018 - 15:18

No solo no me importa sino q espero q todos los padres q quieren q sus hijos estudien en español hagan lo mismo, q nadie se quede quieto, hay q defender a nuestros hijos de este personal q los usan para sus fines politicos y de control social. A ver si alguien vende camisetas con ese lema...Por una escuela de todos, la escuela en español.....

#20.3 pepe.----, andorra, 14/03/2018 - 19:39

bueno, no te enfades, eh, escuela en español si.... pero NO en andorra, xq aqui no perdemos el tiempo en tonterias y estudiamos directamente en frances, ingles y andorrano (a no confundir con el catalufo, q son lenguas muy distintas por ser muy diferentes).... bueno, te confesare q yo estudie en español xq ya bine aqui de mayor.... y asi me va.

#19 Culerdo, Basilea, 14/03/2018 - 09:47

Meacolonias !. Don prepotencia.

#18 Ram, Terrassa, 14/03/2018 - 09:38

El Guardiola sabe perfectamente que en España no existen presos políticos, hay políticos presos por delincuentes, que no es lo mismo... Mister Guardiola, dedíquese a lo que sabe hacer que es jugar al fútbol, y deje la política para quien sabe.