Publicitat
Esports · 10 d'Agost de 2012. 14:01h.

Tibau lamenta que Fàbregas "no pugui dir que estima" Catalunya

El secretari general de l'Esport diu que "ha demostrat ser patriòtic de manera educada"

Tibau lamenta que Fàbregas "no pugui dir que estima" Catalunya

Ivan Tibau, en una foto d'arxiu

El secretari general de l'Esport de la Generalitat, Ivan Tibau, ha lamentat que el jugador d'hoquei herba, Àlex Fàbregas, "no pugui dir que estima el seu país". En una entrevista al diari Ara remarca que "va ser èticament molt correcte, i ha demostrat ser patriòtic de manera educada. Tothom ha de poder dir el que pensa".

A més, espera que el jugador no pateixi cap represàlia i explica que Miguel Cardenal-el seu homòleg al govern espanyol- "em va comentar que respectava el que havia manifestat l'Àlex i que no havia dit res que no pogués dir".

L'esportista català va rebre amenaces al seu Twitter després d'assegurar que preferiria jugar amb Catalunya que amb Espanya. En aquest sentit, Tibau considera que "tot plegat s'ha magnificat massa. El problema de Twitter és que tothom hi diu el que vol, i quan apareixen amenaces de mort, s'hauria de poder controlar una mica més".

Sobre si el Govern denunciarà les amenaces, el secretari general de l'Esport de la Generalitat expressa que "ja li he fet arribar el meu suport". "L'Àlex sap que si vol que l'ajudem estarem al seu costat, però no farem res si ell no ens ho demana", afegeix.

Tibau es troba a Londres "convidat pel Comitè Olímpic Internacional perquè vam demanar acreditacions al COE i ens van dir que no en tenien". "He vingut a donar suport als esportistes catalans, ja que encara que no en puguem treure cap rèdit perquè competeixen per Espanya, volem que sàpiguen que estem al seu costat", afegeix.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#7 El azote de los necios, Barcelona, España., 10/08/2012 - 23:44

Querer a Cataluña no significa renunciar a tú patria España, igual que querer a Barcelona , no tiene que significar renunciar a Cataluña. El nacionalismo y y su manipulación sentimentalista y victimista.

#6 Josep, Lleida, 10/08/2012 - 19:25

Esto ya esta cogiendo tintes melodramáticos.

Patético.

#5 Vicenç Ramoneda, Sentmenat, 10/08/2012 - 18:58

De poder pot, no fotem!

#5.1 pep, manresa, 11/08/2012 - 16:51

Potser sí que pot, però no el deixen,
Si per dir que prefereix jugar amb Catalunya que amb Espanya la que es va muntar, imagina't si a sobre arriba a dir més coses que segur que no va voler dir

#4 -emilio, a, 10/08/2012 - 16:48

Aun dura el tema? Hace falta seguir con los sollozos? sospecho que se han quedado con las ganas que el comite olimpico español lo expulsara...... La de portadas que hubiera dado el caso... una lastima para los catalanistas.

#3 Paliques, BCN, 10/08/2012 - 16:20

Sr. Tibau: seguro que ha cobrado la nomina de julio sin ningún problema. La mamandurria es la mamandurria. Póngase la barretina no sea que no le paguen las dietas.