Publicitat
Esports · 3 de Setembre de 2010. 16:51h.

"Tornaria a representar a Catalunya"

Dani Comas no descarta emprendre "accions legals" contra la federació de ciclisme

"Tornaria a representar a Catalunya"

Dani Comas, a la seu de la Plataforma Proseleccions Catalanes. (Foto: seleccions.cat)

El set vegades campió del món de trialbici i biketrial, Dani Comas, ha explicat que el seu veto a participar al Mundial UCI de Canadà ha estat realitzat per la Federació Espanyola amb el consentiment de la Federació Catalana. "Ho tornaria a fer. Tornaria a representar a Catalunya. És un plaer competir amb la selecció catalana i més tenint en compte que és un esport nascut aquí'', ha dit Comas. El pilot no descarta emprendre "accions legals".

L'esportista ha desmuntat la versió de la Federació Espanyola amb documents on, entre d'altres coses, ha mostrat un un correu electrònic del seleccionador espanyol Miguel Hernández on el cita per anar al Mundial de Canadà abans que la Federació Espanyola decidís ''castigar-me per haver participat al campionat del món BIU amb Catalunya en el què, a més a més, vam ser campions del món''.

Just abans del campionat mundial de la BIU Dani Comas va rebre una carta de la Federació Espanyola de Ciclisme on li suggerien ''que no seria convenient que participés'' amb Catalunya. També ha fet referència a un control antidopatge en regla davant les acusacions de la presidenta de la Federació Catalana de Ciclisme Carme Mas. Com ha explicat Sergi Blàzquez, vicepresident de la Plataforma Proseleccions, ''podria haver intervingut més a ajudar el Dani Comas com a vicepresidenta també de l'espanyola''. A Comas també l'han acusat, tant la catalana com l'espanyola de ciclisme, de no tenir la llicència en regla quan enguany ha participat tant al Campionat d'Espanya com a una prova de la Copa del Món.

Publicitat
Publicitat

21 Comentaris

Publicitat
#21 Ramon Castellano, Gavà, 15/09/2010 - 12:46

Dani, reb tot el meu suport personal i també institucional. Ets un valent. Recorda que aquesta ha estat un atac perdut però d'una causa invencible! Força i Amunt, avant, Visca Catalunya Lliure!

#20 Eugenio, bcn, 06/09/2010 - 10:53

Pero por ideología este chico debería estar contento de que no le convoque España, ¿no? En realidad, ESP le debería de haber convocado y él renunciar, pero como ha sido al revés se ve que ya no le ha gustado tanto.

#19 Ferran, VIC, 06/09/2010 - 08:59

Chapeau Dani! Comparat amb els multimillonaris covards del futbol...

#18 Ves a fer la mà!, no es obligatori convocar-te!, 05/09/2010 - 09:59

Jose Antonio Hermida se ha proclamado campeón del mundo de BTT en este campeonato; Beito Ros ha sido oro y Abes Mustieles plata, en élite; y Ion Areitio, oro junior... Dani, lo único cierto es que no había sitio para ti en este equipo de supercampeones

#17 Ricard, Reus, 05/09/2010 - 02:50

Als espanyolets de "pro" se'ls omple la boca de llibertat... Quanta hippocresía, per no dir feixisme sociològic amb careta de "demòcrates" espanyols de tota la vida... "Una grande y libre", aquesta es la seva llibertat.