Publicitat
Esports · 25 d'Agost de 2020. 22:37h.

Torra acomiada ja Messi

“Catalunya serà sempre casa teva”

Torra acomiada ja Messi

Leo Messi dona la mà a Quim Torra el dia que va recollir la Creu de Sant Jordi

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha reaccionat davant l'anunci de la marxa de Leo Messi del Barça assegurant que “Catalunya serà sempre casa teva”. “Moltes gràcies per tot aquest temps de felicitat i d’un futbol extraordinari”, ha escrit al seu compte de Twitter.

Torra ha ressaltat que “Hem tingut la sort de compartir uns anys de les nostres vides amb el millor jugador del món. I un noble esportista”. “No t’oblidarem mai”, conclou el president del Govern, que ha il·lustrat el missatge amb la fotografia de Leo Messi recollint la Creu de Sant Jordi.

El jugador argentí va rebre la màxima distinció de la Generalitat l'any 2019 per “la seva fabulosa trajectòria esportiva que l'ha portat a ser reconegut com el millor futbolista de tots els temps”. “Leo Messi encarna uns atributs socials tan primordials com la humilitat, l'honestedat, l'aprenentatge, la creativitat, el sentit d'equip i el respecte”, van ser els arguments per distingir el fins ara capità del Barça.

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#14 Purria lazi, Mollerussa, 28/08/2020 - 16:50

"Si vius a Catalunya i no el parles, o bé ets tontet o bé mala persona"
- Jairo Domingues, estrellado de TV3 y cofrade del Torrat

¿¿A alguien le extraña que Messi se largue???

#13 manu21, Dijon france, 26/08/2020 - 15:21

recuerda Leo Messi ha recibido el jueves 16 de mayo la Creu de Sant Jordi, concedida anualmente por el Gobierno catalán. recuerden que todos ellos aplaudieron gritando libertad, libertad Cuando se dio cuenta, no aplaudió el
Y no aprecio que los independistas lo utilicen como simbolo
Messi ce marcha como muchas empresas abandona Cataluña

#12 Marcial, Santa Coloma, 26/08/2020 - 14:36

En el momento que le dio la creu de sant jordi ya se despidió. Sabía que lo iba a gafar.

#10 Telamarinera , Vng, 26/08/2020 - 11:04

Gracias sr Messi, por su fútbol y su actitud hacia la familia, su discreción. Y también comprendo se marche, y sus razones.
Envidiarle,pues no hablando una palabra de catalán quiere usted Barcelona con pasión; sin olvidar su Argentina, y además no ha sido asediado por éso.

#9 Purria lazi, Mollerussa, 26/08/2020 - 10:30

Una bestia con forma humana menos.
¡Objetivo conseguido, Torra!
¡¡¡Plasplasplas!!!