Publicitat

Bosch diu que la gent no va entendre que l'article era "irònic" i que l'Espanyol "és catalaníssim"

Tots ximples

Alfred Bosch, en una imatge d'arxiu (Escolapia.cat)

L'escriptor i membre del departament de Vicepresidència, Alfred Bosch, ha publicat una carta a l'Avui, titulada 'Res contra l'Espanyol', on que explica que "ahir em va venir a trobar un soci de l'Espanyol, del qual em temo que no vaig retenir el nom, per dir-me que estava molt dolgut amb el meu article del diumenge 18 d'abril. Es va presentar a pit descobert, assegurant que no era partidari de fer anònims ni insultar a través de la xarxa. Li ho vaig agrair".

"Em vaig disculpar davant aquest home valent, com ho faig ara davant tota la bona gent perica, per si he ofès o ferit els seus sentiments. I reitero allò que li vaig dir a ell en persona; la lectura que faig jo del meu article és exactament oposada a la que han fet alguns mitjans i persones", escriu.

"Jo vaig usar la ironia, escrivint ben bé el contrari del que pretenia comunicar; i la hipèrbole o exageració, dient-la tan grossa que -pensava- ningú no se la creuria de debò. Animo tots els simpatitzants de l'Espanyol que llegeixin amb atenció, i veuran de seguida que el meu missatge de fons és que l'Espanyol és catalaníssim, amb un nom fruit de la contradicció històrica, i que hauria de ser el primer club interessat a apostar per les més altes llibertats del nostre país", afirma.

"És evident que aquest missatge no va arribar a tothom, segurament perquè no vaig calcular el sentit de l'humor. Em sap greu i convido la bona gent a llegir-me més sovint per comprovar que no tinc res concret en contra de l'Espanyol, ja que sempre utilitzo el mateix to -també amb el Barça, per exemple, el 31 de maig passat-. Considero que la ironia és un dels millors invents a la vida, i dels que més ajuden a sobreviure. Però cal ser molt hàbil, ho admeto", conclou.

Publicitat
Publicitat

23 Comentaris

Publicitat
#23 Pere, Reus, 22/04/2010 - 23:11

Es curios que molts culerdos ara diguin que ho van entendre com una ironia, però no ho van dir abans de l'aclariment del Bosch.
Nunca discutas con un imbécil; te hará descender a su nivel y allí te ganará por experiencia.

#22 LLUIS, BARCELONA, 22/04/2010 - 20:55

Espanyolistes: seguiu bordant i us recomano que llegiu força.Es un hàbit molt saludable.Podeu començar pel "Zoo d'en Pitus" i després d'unes cent lectures potser podreu interpretar correctament escrits del senyor Bosch.

#21 XAVI, BARCELONA, 22/04/2010 - 20:48

estic molt content pq em pensava que jo era una persona amb coeficient intelectual mig peró com vaig entendre perfectament l'article de Bosch, ara em considero d'una minoría d'alt nivell intelectual.

#20 Jordi, BCN, 22/04/2010 - 18:28

Vivim a un país de gent analfabeta. Això de la ironia els queda molt lluny.

Visca el Barça!

Visca l'espanyol!

Visca Catalunya lliure!

#19 Sigues valent i publica, que no et penedeixes, 22/04/2010 - 17:16

No vas mesurar el teu missatge i ara ho vols arreglar? I tens la barra de demanar que per coneixe t, tenim que llegir te mes. Mira noiet, queda t a la Gencat el que puguis perque no et donaren feina fora l AVUI. Bé si, fer li els cafes al Laporca