Publicitat
Esports · 30 de Setembre de 2008. 23:34h.

"Trias, no guanyaràs més a Les Corts"

La coordinadora de veïns, molesta per la postura de CiU en la requalificació del Mini

"Trias, no guanyaràs més a Les Corts"

Els veïns protesten davant la seu del districte de Les Corts

La coordinadora d'associacions de veïns de Les Corts s'han reunit amb representants de l'ajuntament i del FC Barcelona per a tractar la requalificació del Miniestadi. Els membres de la plataforma veïnal han mostrat pancartes contràries a la proposta municipal i del club blaugrana. En una d'elles, es criticava la postura del principal grup de l'oposició, Convergència i Unió, que no ha rebutjat la requalificació urbanística que pretenen el consistori i el Barça. En un cartell, sobre la imatge de Xavier Trias, es podia llegir: "Salvem els equipaments. Trias, no tornarà a guanyar a Les Corts". En d'altres es deia "no a la requalificació" i es convidava a l'alcalde Jordi Hereu a comprar els terrenys del Miniestadi i dedicar-los íntegrament a equipaments, segons la seva qualificació urbanística actual. Durant la reunió, Iniciativa, el Partit Popular i Esquerra han rebutjat les propostes presentades per l'ajuntament i el club.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 napco15, barcelona - les corts, 01/10/2008 - 20:34

es lamentable que estos personajillos de las entidades vecinales bien subvencionadas y con nuevos locales gratis total, se levanten, como vecino de esta ciudad estoy esperando las pancartas en defensa de los vecinos del Carmel. donde estaban?

#9 pepito, barcelona, 01/10/2008 - 19:59

trias tenia que estar ya hace tiempo jugando a la petanca con Pujol y viajando a benidorm con el inserso

#8 Antoni, Molins de Rei, 01/10/2008 - 16:01

No ho entenc, estan molests amb en Trias, i no ho estan amb l'Hereu? Però, qui guanya les eleccions a Barcelona des de fa 25 anys? La trampa de sempre, fer oposició a l'oposició per segui manant.

#7 Joan T., Barcelona, 01/10/2008 - 14:30

M'encanta! Están molestos amb la posició de CiU, no amb la del PSOE secció nordeste que és qui ha requalificat els terrenys PROPIETAT del Barça. S'us veu el llautó d'una hora lluny

#6 Lluis, bcn, 01/10/2008 - 12:04

En Xavier Trias serà el millor alcalde de Barcelona