Publicitat
Esports · 25 de Setembre de 2009. 09:03h.

Tura troba "terrible" la imatge dels directius del Barça

La consellera de Justicia creu que els fets "malmeten clarament" la junta de Joan Laporta

La consellera de Justícia, Montserrat Tura, ha estat entrevistada a Els Matins de TV3, on se li ha preguntat per l'"auditoria de seguretat" realitzada a quatre vicepresidents del Barça. Tura ha manifestat que els fets "malmeten clarament la imatge dels seus directius, la imatge esportiva està a prova de tot desànim". "L'afició continuarem estant al cantó del Barça sense cap mena de dubte", ha afegit.

La titular de Justícia ha denunciat que "la seva direcció, aquest tipus de coses d'amagat, de vigilància sense dir-ho als que són vigilats, és terrible". Tura ha manifestat que si una persona pensa que està sent vigilada "ho hauria de denunciar a la policia, perquè si veu que algú segueix els seus moviments podria ser amb intenció de fer-li mal, no de protegir-lo".

Tot i això, ha reconegut "el dret de no denunciar-ho", malgrat apuntar també que "qualsevol persona que es posa a vigilar un altre està vulnerant els drets de l'altre". "Sorprèn que no es posés una denúncia, però estan en el seu dret", ha sentenciat.

Montserrat Tura, durant l'entrevista
Publicitat
Publicitat

33 Comentaris

Publicitat
#33 Francesc, Ciutadella de Menorca, 25/09/2009 - 22:34

Però si tothom sap que l'Estat Espanyol té espies dins tots els partits catalans. I jo no he sentit mai a la senyora Tura denunciar-ho, de fet l'he trobat sempre poc crítica amb el seu partit, tot i voler donar una imatge de catalana.PSOE=$,no és així?

#32 llunallunera, BCN, 25/09/2009 - 20:41

PAluzie-txaviees, vés al psiquiatra

#31 xavi, BCN, 25/09/2009 - 18:00

Cada cop som més els que formem la plataforma Marc Sabatés for predident.Ánim Facebook us espera.

#30 Josep, Terrassa, 25/09/2009 - 17:18

El que és realment terrible i fastigós es aquesta MORDIDA PERMANENT QUE SON ELS INFORMES que les Conselleries han pagat per mantenir tota la CORT DE BUFONS QUE VIUEN DARRERA SEU . On son els diners dels informes , potser son finançament de tripartits?

#29 pepito, barcelona, 25/09/2009 - 17:14

JAJJAJAJA El laporta quiere colocar al payaso de micolor de presidente..