Publicitat
Esports · 8 de Febrer de 2009. 22:47h.

TV3 acusa el Barça d'anar contra el català

La cadena també acusa al club de "limitar la informació" gràcies a una llei d'Aznar

TV3 acusa el Barça d'anar contra el català

Terribas, Cullell i Sáez a una comissió de control de la CCMA

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals ha emès un comunicat en el que acusa el FC Barcelona d'"impedir" la retransmissió de partits en català, pel conflicte que TV3 té amb el club presidit per Joan Laporta. Segons el comunicat, "com a conseqüència del litigi que mantenen el Futbol Club Barcelona i l’empresa Audiovisual Sport, la junta del Club ha impedit a Mediapro donar el senyal corresponent al partit entre el FC Barcelona i l’Sporting de Gijón en llengua catalana. Aquesta decisió ha impedit als espectadors de la televisió nacional de Catalunya seguir-ne la retransmissió, tot i que els drets havien estat adquirits per TV3".

"La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), com a responsable de TV3, lamenta profundament l’actitud de l’entitat blaugrana a la vegada que reitera la seva voluntat de seguir negociant per trobar una solució a un conflicte en el qual TV3 és únicament garant solidària. Les negociacions segueixen obertes però la CCMA proposarà sempre vies de solució que no obviïn quin és el deutor actual del Futbol Club Barcelona i preservin la correcta administració dels fons públics", afegeix el comunicat.

"En aquesta mateixa línia, la CCMA també lamenta que el Club hagi decidit limitar la informació que pot oferir TV3 sobre les seves activitats esportives fins als mínims imposats per l’anomenada “Llei Cascos”, aprovada pel primer govern Aznar l’any 1997, fet que dificulta el desenvolupament de la tasca informativa", conclou.

Publicitat
Publicitat

64 Comentaris

Publicitat
#64 LLUC, BARÇA more than a club, 10/02/2009 - 14:45

El 1r que ha de fer TV3 és suprimir HatTrick Apañó per nula audiència, després baixar minutatge de l´Apañó als TN (on s´ha vist que informin del 2n equip de Cornellà i no del 1r que és la UE Cornellà) finalment acomiadar Imma Casares per inútil.

#63 Joanet, tokt el klet, 10/02/2009 - 14:38

el de la crosta i la seva ombra

#62 El dinero apesta, pero que peeeeeste!!, 10/02/2009 - 14:15

poderoso caballero es don dinero jaus juas juas. catala de l'any: Quillo Busquets

#61 Joan del Bages, Manresa, 10/02/2009 - 09:59

I no és admissible que com a excusa acusin al Barça d'anar en contra del català. Això és un argument demagògic.

I tornant als costos, vostès s'han parat mai a comptar la gent que treballa a la secció d'esports de TV3 ?

#60 Joan del Bages, Manresa, 10/02/2009 - 09:56

El que hauria de fer TV3 és una gestió molt més rigorosa i assenyada. Si no s'haguéssin gastat una fortuna amb les insufribles retransmisions de la F1, per posar un exemple, avui potser podrien pagar el que deuen pel futbol.