Publicitat
Esports · 26 de Juliol de 2013. 14:02h.

TV3 insisteix al 'Tata' amb el català

El tècnic argentí "intentarà" aprendre la llengua

El nou entrenador del Barça, Gerardo Martino, ha estat presentat en una roda de premsa multitudinària. Després d'una primera pregunta de caire futbolístic li ha arribat el torn a TV3, que de la mà de Bernat Soler, ha volgut saber amb quina actitud arriba el tècnic argentí respecte a la idiosincràsia catalana.

El periodista de TV3, habitual narrador dels partits del Barça a la televisió pública, ha volgut saber si Martino havia llegit sobre Catalunya durant el viatge a Barcelona i si "aprendre català estava entre els seus objectius".

Martino ha anat directe al 'gra' i ha dit que "hi ha qüestions molt serioses i de les quals no he d'opinar, perquè no em correspon". L'entrenador ha oblidat referir-se a la llengua, però Soler li ho ha repreguntat: "ho intentarem, ja he dit bon dia", ha sentenciat Martino.

Bernat Soler
Publicitat
Publicitat

109 Comentaris

Publicitat
#67 Xavi, Barcelona, 29/07/2013 - 12:47

Que l'animim a aprendre català em sembla bé. Que l'obliguin a no parlar en la llengua que vulgui, i més en la materna, em sembla fatal. El que millor fa el nacionalisme catalanista és posar multes: 1000€ a cada roda de premsa que no parli català. I amb Messi el mateix, reduint un poc de sou indecent

#65 Serguei, Sitges garraf no es separata, 27/07/2013 - 17:03

Segun acava de comunicar CLARIN en su sede de Buenos aires se esta meditando renunciar al cargo por PLASTAS,dice que el ha venido a entrenar a un club de futbol y no ha aprernder idiomas Locales chheeee,en la rueda de prensa le acompañava la hermana de messi que se puso a llorar

#64 Nació catalana, Lleida, 27/07/2013 - 14:12

Si no parla català en quinze dies esdevindrà un traïdor a la pàtria. Na Rahola, en Cardús i l'Albà vetllaran per a que aquest pobre home pugui netejar el seu pecat original.

#63 Marta, BCN, 27/07/2013 - 12:35

Un club d'abast mundial com el Barça no es pot permetre periodistes de tant baix nivell, que són més útils per comentar, per exempe, la temporada de bolets, que amb tots els respectes per els boletaires, és una notícia de caire local, com ho pot ser la Fira de Santa Llúcia, etc. etc.

Penós.

#63.1 Gongylus, Girona, 27/07/2013 - 22:06

Què és el que és penós? Que els periodistes el país s'interessin per si l'entrenador del Barça aprendrà català? A mi em sembla que això, entre altres coes, és el que pertoca fer. És tan trist el fenomen aquest de l'auto-odi que pateixen alguns catalans.

#62 Kropotkin-Harto de los que no hablan en cristiano, Vic, 27/07/2013 - 11:58

Comenzamos diciendo que los territorios no tienen lengua, pero enseguida recordamos qué lengua es oficial en todo el TERRITORIO español...juas, juas...os dejo, que sale el Rivera en Intereconomia, esto es progresismo de centro izquierda y lo demás son tonterías..jua, jua