Publicitat
Esports · 24 de Setembre de 2009. 22:02h.

TV3 relega el 'Watergate' del Barça

El TN vespre comença amb Zapatero a l'ONU

TV3 relega el 'Watergate' del Barça

Ramon Pellicer i Raquel Sans

El Telenotícies vespre ha relegat el presumpte cas d'espionatge al FC Barcelona a la secció d'esports. El TN, presentat per Ramon Pellicer i Raquel Sans, ha informat de l'afer després dels titulars dedicats a una eventual reducció d'arsenals nuclears, els avenços d'una vacuna contra la Sida, la possible trobada d'aigua a la lluna.

Durant l'informatiu, han començat amb el discurs del president del Govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, a les Naciones Unides contra la fam i la pobresa al món i posteriorment altres informacions sobre la situació a Hondures, les eleccions alemanyes, la marxa d'immigrants sense papers o una intervenció del ministre de Treball, Celestino Corbacho, a Madrid. Televisió de Catalunya té els drets del FC Barcelona. El club també llueix el logo de la cadena a la samarreta.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#13 Marc, reus, 25/09/2009 - 16:34

LA premsa està espanyolitzada i podrida. Tots tenen el cul llogat a l'espanyolisme, i per això ataquen Laporta. Ha d'estar molt net per que no li hagin trobat res mes.

#12 marc, catalun ya lliure d venguts, 25/09/2009 - 11:55

TV3 mafia sociata cagacalces unionista ven el pais als xarnegos incompetents prefereixu un tiu k spia als candidats x ttrobarlis esquerdes km s fa a EUA k no uns k controlen ls periodistes x seguir sent mes inutils E-NOTICIES COL·LABORACIONISTA

#11 Manel, Barcelona, 25/09/2009 - 11:29

Mentida! En van parlar els dos Telenotícies, els programes Divendres i Esport Club. Fins i tot a mi em va semblar massa. A què jugueu a distorsionar la realitat? Ai Rius, Rius, que no se sap a què jugues, tu!

#10 Manolo, Bcn, 25/09/2009 - 10:45

El TN Migdia va tractar la noticia de forma exemplar segons el criteri del carrer Nicaragua, va exposar tota la argumentació del Periódico i no van donar els talls adequats de l'argumentació del Sr Oliver donant mes importancia als rumors del diari.

#9 Torsimany, Vilafranca, 25/09/2009 - 09:55

Per què utilitzeu mots negatius com "espionatge" en lloc d'auditoria i investigació?