Publicitat
Esports · 25 d'Agost de 2009. 22:00h.

Txigrinski o res

Guardiola diu que "té algunes coses que són difícils de trobar en un central"

Txigrinski o res

Txigrinski, en una imatge d'arxiu

Josep Guardiola segueix demanant a la secretaria tècnica del FC Barcelona el fitxatge del central ucraïnès Dmytro Txigrinski. L'entrenador del Barça ha indicat que el defensa del Xakthar "té algunes coses que són difícils de trobar en un central i que nosaltres, per la forma de jugar, necessitem". En declaracions al programa Esport Club de TV3, Guardiola ha manifestat que "hi ha molts bons centrals, tots els que han vingut al Barça ho han estat, però Txigrinski té alguna cosa, sap què fer amb la pilota i a més entenem que és un jugador molt jove".

El central, que farà 23 anys al novembre, no ha jugat la tornada de la prèvia de la UEFA Europa League. Aquesta circunstància és un símptoma que les posicions entre el seu club i el Barça s'acosten. El preu de l'operació estaria al voltant dels 25 milions d'euros.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Marc3, Barcelona, 26/08/2009 - 15:25

Joan la coope, ets un ignorant. Els noms estrangers no es tradueixen, es transcriuen. I els idiomes tenen diferents sons que moltes no poden representar-se amb les lletres de la llengua desti. Es com Hleb / Yleb.

#5 Joan, La Coope, 26/08/2009 - 14:20

Com traduïra tv3,la culé,la vostra,el cognom del jugador?Xigrinski,Txigrinsqui,Xigrinsquy,nomès per aixó val la pena el fitxatge,je,je,je.

#4 manolo, s, 26/08/2009 - 12:30

no m'agrada,no esta bo

#3 ocell volador, Manresa, 26/08/2009 - 10:35

En Txiqui es una persona nefasta com a secretari tecnic. SI ens fixem amb el que ha fitxat ens adonarem que hi ha un problema. Despesa enorme per cap resultat!!!
SI entrenador que ens ha fet guanyadors vol un jugador se li ha de fitxar, i exigir resultat

#2 Agustí, Manresa, 26/08/2009 - 10:31

És molt fàcil criticar ara el fitxatge d´Henrique. Però si tireu d´hemeroteca, tots els diaris deien que estava fent una gran temporada al Leverkussen. Una altra cosa és que ara no serveixi pel Barça. A veure què passa amb el Keirrison