Publicitat
Esports · 4 de Desembre de 2008. 08:51h.

Un altre cas de compra-venda de partits esquitxa Villar

El Llevant es podria haver deixat guanyar al darrer partit de la Lliga 2006-07 al camp de l'Athletic

Un altre cas de compra-venda de partits esquitxa Villar

Els jugadors del Llevant es lamenten després d'un gol en pròpia porteria

El Llevant podia haver-se deixat guanyar davant l'Athletic Club en el partit de la darrera jornada de la Lliga 2006-07, segons es desprèn d'una conversa entre el president granota Julio Romero i el jugador Iñaki Descarga, que ha estat emesa pel programa Sport CV de la cadena Popular TV del Mediterrani. En aquesta conversa s'apunta, a més, per part de Romero, que aquest fet s'havia fet arribar a Ángel María Villar, president de la Federació Espanyola, per a fer-li veure que no estaven "en contra dels seus", en referència a l'Athletic Club. Amb el seu triomf per 2-0, els bascos es van salvar. El Llevant no s'hi jugava res i el Celta va baixar a Segona.

A la gravació s'afirma que "ara tots volen la prima. Està en una caixa forta. Si tu veus el partit no es pot dir que estigués arreglat". A més, Descarga també diu que "li ho vaig haver de dir a tota la plantilla, però si ho faig, no es fa", mentre que Romero replica que "es digui el que es digui, nosaltres hem de dir que vam anar a guanyar el partit".

Segons aquesta gravació, Descarga pregunta al president del Llevant: "Per què això ho sabien els de dalt, a la Federació? Ho sabien ja, no? Jo crec que fins i tot l'àrbitre". Romero contesta que "a la Federació ens hem encarregat que Villar ho sàpiga també, per dir, anem a veure, no és que et doni res, però sí que, potser, li estem dient: Ull amb nosaltres, no estem en contra dels teus, no hem anat a mort a per tu, per a que ho sàpiga".

"Què passa si trenco el pacte i vaig a mort? Primer que quedem malament perquè no hem complert el que havíem dit i totes aquestes coses, perquè tens un enemic per a tota la vida a mort, l'Athletic de Bilbao, eh? i després, què fas si ho compleixes? Que has quedat com un senyor i, en realitat, et deuen un favor, tot i que s'hagi cobrat uns diners", diu el president del Llevant.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 pericus, el segrià, 05/12/2008 - 11:03

al villar no li pasarà res, es el protegit i el "amiguete" a madrid del laporta, ara, de moment li envia el dìa de madrid, el mateix arbit que va guanyar 3 punts a montjuich, no es molesten ni en ser elegants

#2 ccc, bc, 04/12/2008 - 20:17

tots els implicats si és demostra la seva culavilitat inhabilitats i a pressó. Els clubs a començar per lla lliga més baixa

#1 A huevo!!!, m'ho heu posat, 04/12/2008 - 16:28

no m'estranya gens. quina panorama acceptat pels grans clubs d'aquest pais