Publicitat
Esports · 26 de Gener de 2013. 21:04h.

Un àrbitre fa retirar una estelada d'un partit de bàsquet

El CB Balaguer ha rebut el suport de la federació de Lleida i la bandera ha tornat al seu lloc

Un àrbitre fa retirar una estelada d'un partit de bàsquet

Imatge de l'estelada a la pista del CB Balaguer (Foto: @CBBalaguer)

Un àrbitre ha fet retirar una estelada de la pista del CB Balaguer, durant un partit de bàsquet jugat aquest dissabte.

Durant aquest cap de setmana es celebra a Balaguer un torneig organitzat per la Federació de Lleida i s'ha preparat la taula de trofeus al costat de la pista amb una senyera i al darrere una estelada.

Abans d'aquest torneig sènior, però, s'han jugat la resta de partits. Ha estat quan es disposava a jugar l'equip de categoria infantil del Balaguer quan un àrbitre ha demanat que es retirés la bandera independentista que hi havia al costat de la pista.

L'entrenador s'hi ha negat, segons han explicat fonts del club a e-notícies, al·legant que tenien permís de la Federació. El col·legiat ha amenaçat amb fer un informe negatiu, però l'estelada no s'ha tocat.

Al següent partit, corresponent a una altra categoria, el mateix àrbitre ha insistit que es retirés la bandera i al final ho ha aconseguit. Aquest fet ha provocat el malestar de la graderia i com a rèplica alguns espectadors han portat les seves pròpies estelades.

El CB Balaguer s'ha posat en contacte amb la Federació de Lleida que ha donat el vistiplau per col·locar la bandera independentista, que ha acabat tornant al seu lloc.

El club, mitjançant el Twitter, ha manifestat que "rebutgem l'actitud de l'àrbitre que ens ha obligat a retirar l'estelada, i agraïm el suport rebut pel president".

Publicitat
Publicitat

73 Comentaris

Publicitat
#37 darryl71, Badalona, 28/01/2013 - 10:28

Seria un arbitre espanyol amb les maneres de fer dels espanyols, paciència, ja queda menys.

#37.1 pepe, Sant Pere de Torello, 05/02/2013 - 11:54

ya queda menos? lo que vais a conseguir es una guerra, ya veras.

#36 Jaime, Tarragona, 28/01/2013 - 02:09

Por fin ya es hora de que NI el deporte NI la educacion este politizada, esto recuerda mas a un tiempo pasado el tiempo de franco con la bandera española pero este caso es con la bandera una que nos quieren imponer a todos los catalanes la estelada...guste o no ya esta bien de nacionalismos¡¡

#36.1 AL-turtosí, tortosa, 28/01/2013 - 08:46

tu no ets català, vius o vas néixer a Catalunya, però utilitzes una llengua estrangera.

#36.2 Artur, Barcelona, 28/01/2013 - 10:47

A P P C imperialista de merda.

#34 Armengol VI de Urgel, Valbuena del Duero, 27/01/2013 - 16:06

Para los de Balaguer:
Pienso que deberían sacar también la bandera con el león pasante del Reino de León, o en su defecto la de la media luna, no en vano fue ciudad mora durante casi cinco siglos.

Para los de Valladolid:
Son descendientes de catalanes, que no renieguen tanto de sus orígenes.

#33 Armengol VI de Urgel, Valbuena del Duero, 27/01/2013 - 15:54

A la muerte de Pedro Ansúrez, 1118, heredó el gobierno de Valladolid, y la repobló con urgelinos, el conde Armengol VI de Urgel, poderoso magnate ,que a los paternos dominios catalanes de Urgel unió los maternos leoneses( y no castellanos) de la Tierra de Campos, dónde enterrado está desde 1154.

#31 Armengol VI de Urgel, Valbuena del Duero, 27/01/2013 - 15:16

Pedro Ansúrez, caballero leonés,fundador y conde de la muy leonesa ciudad de Valladolid, fue tutor de su nieto el conde Armengol VI de Urgel, durante esta minoridad, los moros de Balaguer se sublevaron contra los cristianos, y Pedro Ansúrez ayudó al niño conde, su nieto y tuelado, a reconquistarla.