Publicitat
Esports · 12 de Juny de 2009. 18:21h.

Un candidat a la Federació es querella per un SMS

El missatge diu que "Casals ha comprat els vots del futbol sala a Israel López"

Un candidat a la Federació es querella per un SMS

Un dels missatges motiu de la querella

El dia abans de les eleccions a la presidència a la Federació Catalana de Futbol, el candidat Jordi Casals ha presentat una querella criminal davant els Mossos d'Esquadra, a la comissaria de les Corts, per un missatge SMS que han rebut més de cent presidents i persones vincuales al futbol català. El missatge diu textualment: "Saps que el sr Casals ha comprat els vots del futbol sala a Israel López per un sou anual de 120.000 euros, com assessor de la junta directiva, si guanya les eleccions? Vaja vividor el sr Israel. Passa'l".

Casals ha emès un comunicat on indica que "aquests missatges tenen un clar contingut calumniós i injuriós amb rellevància penal i, per tant, el nostre departament jurídic ha decidit emprendre accions penals contra els autors a través de la interposició d'una querella".

En un altre punt del comunicat, des de la candidatura de Casals s'afirma que "no és veritat que això sigui així. Jordi Casals no ha arribat a cap acord econòmic amb ningú per fer cap feina en el futur. Tampoc en el cas d'Israel López".

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Bronco, L´Hospitalet, 15/06/2009 - 15:28

!Casals President!, confiem en que aquet sigui el principi del Fi de la Prepotencia caciquil dels de sempre Gaspars, Fargas, Campoys, Hernandezs i demés que el que menys els importa es el futbol modest, i que nomes volen sortir a la Foto i trincar tot.

#4 pere, bcn, 13/06/2009 - 14:36

Està tot dit. En Casals és el candidat de la Federació catalana de Futbol, l'altre és el de la federació espanyola que vol potinejar a Catalunya, començant per aquests SMS en la llengua del Imperio.

#3 Pep, Barcelona, 13/06/2009 - 13:36

Ja n?hi ha prou d?embrutar el futbol català amb aquestes estratègies!! Algun dia deixarem els espectacles patètics de la federació catalana per centrar-nos en els projectes que presenten pel futbol català??

Algun dia...

#2 Pere, BCN, 12/06/2009 - 20:56

El calumniat és Casals i el seu grup, que representen l'aire fresc i l'alternativa al poder. Jesus Farga, l'altre candidat és la continuitat i les arts dubtoses.
CASALS PRESIDENT!!!

#1 pere, bcn, 12/06/2009 - 20:05

Escrit en castellà, i és la federació catalana. És típic. El calumniador deu ser un aspira al poder i deu ser un perillós inadaptat.