Publicitat
Esports · 9 de Novembre de 2012. 15:02h.

Un candidat a presidir l'Espanyol convida a la llotja un digital d''ultradreta'

Alerta Digital dóna "tot el suport" a Sergio Oliveró: "aquí està la teva gent!"

Un candidat a presidir l'Espanyol convida a la llotja un digital d''ultradreta'

Un moment de l'entrevista

Alerta Digital ha entrevistat el candidat a la presidència del RCD Espanyol, Sergio Oliveró, i s'ha posicionat clarament contra l'altre candidat, Joan "Colet", a qui ha rebatejat com "el vago d'Argentona". "Alerta Digital ha donat suport, donem suport i donarem suport a la candidatura d'Oliveró", han remarcat.

"Aquí està la teva gent!", ha proclamat el presentador de l'espai, que ha estat convidat a la llotja pel candidat. "Quina llàstima que no tingueu un paquet d'accions", ha lamentat Oliveró.

El digital ultradretà també ha anunciat el suport de l'exfutbolista del RCDE Goyo Fonseca a Oliveró. Fonseca va passar pel club a inicis dels 90 i la seva trajectòria a l'equip català va ser, com a mínim, mediocre, amb descens inclòs.

Malgrat això, el presentador no ha dubtat a qualificar-lo com "el jugador espanyol més emblemàtic que hagi tingut mai aquest club". Ni Zamora, ni Di Stefano, ni Solsona, ni Marañon, ni Tamudo: Goyo Fonseca.

En el seu programa televisiu, aquest digital, de tendència ultradretana, ha lamentat que l'Espanyol "era un equip que sempre havia caigut simpàtic a tot Espanya", però ha lamentat que "en els últims temps sembla que no és així".

El presentador de l'espai ha criticat "la deriva sobiranista a la qual ha arribat el club a través dels seus actuals mandataris". Igualment ha apuntat que "a Catalunya primer han anat a pels toros i ara aniran a pel RCD Espanyol, pel que representa socialment a Catalunya". "Per sobre del nostre cadàver", ha replicat Oliveró.

El candidat també ha indicat que "l'Espanyol és de tots però sobretot apolític". "No ens podem permetre una fractura social per un tema polític", ha afegit. "Algú ha plantejat el canvi de nom del club, però és com esmentar la nostra mare. Portem l'escut i el nom del club molt a dins", ha deixat clar. En aquest sentit ha deixat clar que "mataríem pel nostre nom i el nostre escut".

Publicitat
Publicitat

50 Comentaris

Publicitat
#25 nelius, girona, 12/11/2012 - 00:40

Si entreu a Alerta Digital fixeu-vos en els comentaris fets en les noticies amb el nick en maiuscules, com per exemple CORDOBESITA, ALFREDO, YO, ANTI-ISLAM, CRUZADA, DIOS PATRIA Y JUSTICIA, NO HABRA PAZ PARA LOS MALVADOS, etc. Están fets per la corresponsal saltenca.

#25.1 sergio, salt, 12/11/2012 - 15:23

en el de la noticia de la carta de franco el comentario de "proby" tambien es suyo.

#24 viriato, barna , 11/11/2012 - 21:14

que passa quan ji van els de esquerra no es noticia perque es lo habitual, pero cuand trenquen la norma a la esquerra menja-culs els fa por quan l'esquerra extrema es tan democratica com la dreta extrema .

#23 cornella, cornella de llobregat, 11/11/2012 - 18:21

Sr. Oliveró con esos apoyos, creamé, seguro que no se cae. jajajajajajaja !!!!!!!

#22 j.r., girona, 11/11/2012 - 17:14

Per el que se sap, hi ha algú més que una relació periodistica entre Alerta Digital i Salt.

#22.1 antonuá, salt, 11/11/2012 - 18:40

j.r. la de Plataforma t´ho podría explicar millor.

#22.2 nel, girona, 12/11/2012 - 00:58

La de Plataforma té en el seu poder converses entre el director i la corresponsal.

#21 Carles, cassà de la selva , 11/11/2012 - 12:57

Quanta barrumera que hi haurà la nit del 25-N a la redacció d´aquest diari feixista quant en Mas hagi guanyat i amb majoría absoluta. I ja no dic rés del dia que l´Apañó baixi a segona.