Publicitat
Esports · 5 de Desembre de 2008. 08:35h.

Un cantant valencià vol seleccions catalanes

Durant el lliurament del premi President Companys 2008

Un cantant valencià vol seleccions catalanes

Feliu Ventura, durant la seva actuació

El cantant de Xàtiva, Feliu Ventura, s'ha posicionat a favor de les seleccions catalanes i de la unitat dels Països Catalans durant el lliurament del premi President Companys, atorgat per la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes. Ventura ha cantat dues cançons a l'acte celebrat al Palau de Pedralbes. Entremig de les seves interpretacions de No sé què sent i Que no s'apague la llum, Ventura ha demanat l'oficialitat de les seleccions catalanes. "Volem les verdaderes seleccions catalanes i per això faré una cançó que parla de la unitat dels Països Catalans i de la unitat dels que lluiten per ells, Que no s'apague la llum", ha afegit Ventura

El guanyador de l'edició d'enguany del President Companys ha estat el president de la Federació Catalana de Rugby, Xavier-Albert Canal, qui manté un pols amb la Federació Espanyola per a l'oficialitat internacional d'aquest esport. El president del Parlament, Ernest Benach, ha estat l'encarregat de donar-li el premi. Abans d'acabar l'any 2008, un tribunal francès s'ha de pronunciar sobre l'oficialitat internacional de la Federació Catalana en base a la seva condició de fundadora de la Internacional l'any 1934.

Veure vídeo

Publicitat
Publicitat

49 Comentaris

Publicitat
#49 X, Mataró, 07/12/2008 - 09:52

Molt bé e-notícies, tan dir que sou catalans i cediu fotos a Libertad Digital, és a dir, Losantos

#48 JORDI, BCN, 06/12/2008 - 18:10

SI PEPE DE MANRESA HO DIUS MOLT BE , US SENTIEU COM A CASSA CLAR ELS TONTOS INDEP'ENDENTISTES UNITS PER DEFENSSAR EL SEU PAIS ESPANYOL.

#47 Marc, Benicarló, 06/12/2008 - 14:51

Pep (Manresa): Quan viage i trobe riojans, asturians, etc, sent la mateixa alegria q quan trobe catalans. No x ser catalans els considere més arrimats a mi. I me sent com a casa, en tots ells, no x ser catalans me sent millor. No sé si m'explique ...

#46 Marc, Benicarló, 06/12/2008 - 14:46

Vicent (Llíria): El seleccionador pot ser d qualsevol lloc del món, no t pq ser del país. Quan Amor jugà en Catalunya, tamé jugaren De la Peña (càntabre) i Milla (Aragó). Seleccionaven jugadors catalans o q jugaren en equips catalans.

#45 PPitus, Arrahona, 06/12/2008 - 13:14

Siempre hay una excusa para engancharse al canape y buscar una buena subvención.