Publicitat
Esports · 19 de Novembre de 2008. 17:40h.

Un catalanista, al capdavant de l'Espanyol

Joan Collet va defensar Oleguer Presas

Un catalanista, al capdavant de l'Espanyol

Collet, a l'esquerra, durant la darrera ofrena de l'11 de Setembre

Joan Collet i Diví és l'home que té més opcions de succeir a l'actual president del RCD Espanyol Dani Sánchez Llibre, després d'accedir a una de les vicepresidències de l'entitat i ser l'home de consens de l'actual consell d'administració i el principal accionista, José Manuel Lara. Collet no disposa del carnet de cap partit polític, però mai ha amagat el seu tarannà catalanista. Manté una bona amistat amb Òscar Pitarch, president de la comissió sectorial d'Esports d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), i regidor a l'ajuntament d'Olost de Lluçanès.

Collet, per exemple, és partidari de que l'Espanyol mantingui la tradició d'anar cada any a la tradicional ofrena floral al monument de Rafael de Casanova, tot i que sovint la delegació espanyolista rep crits i insults per una part dels espectadors. "Tant de bo haguessin tres o quatre Onze de Setembre a l'any. Yo vinc sempre i ja tinc ganes de tornar", va declarar Collet després de l'escridassada que va rebre l'entitat blanc-i-blava a l'ofrena de l'any 2003.

D'altra banda, en una entrevista al programa Grada Perica d'aquesta casa, Collet va defensar el futbolista del Barça, Oleguer Presas, quan aquest va fer unes declaracions de contingut polític. Collet va dir que "defenso el dret d'Oleguer a dir el que pensa" i va afegir que "he vist jugadors a Espanya, com el Salva, que han fet declaracions a favor de la pena de mort i cap salvador de la pàtria ha dit res".

Si Collet arriba algun dia a la presidència de l'Espanyol, el que no podrà fer és veure alguns partits des de la seva localitat d'abonat o des de la Curva Jove, tal i com fa ara. En els partits més complicats o emotius, tradicionalment davant el FC Barcelona o el Reial Madrid, Collet prefereix seguir envoltat d'altres afeccionats.

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#15 MARC-SABATES.COM, BARCELONA REPUBLICA CATALANA//*//, 21/11/2008 - 15:48

Oleguer és un gran Català , jo l ' admira molt .
MARC-SABATES.COM
oleguerpresas.blogspot.

#14 Beth, BARCELONA, 21/11/2008 - 15:47

Ets odiós sr. sabatetes, para de fer promocions de les sabates i digues opinions amb criteri.

#13 Sang Culé , Cor Català Marc-Sabates, Barcelona-Catalunya 2014., 20/11/2008 - 12:21

La bandera de la Catalunya //*// orgullosa al mon amb el Barça .
Oleguer ! ets un crack , visca el nostre Pais
""CATALUNYA"".
MARC-SABATES.COM

#12 jordianticule, bcn, 20/11/2008 - 12:09

caededeu: doncs preguntali a la teva mare com es guanya la vida sent puta , perque ja ets el que volies ser . la pobre dona ja te prou pena de tenir un fill com tu , , hem fa pena la dona pero be , desgracias hi han a tot arreu.VISCA CATALUNYA SENSE CULE

#11 MARC-SABATES.COM, BARCELONA -NACIO CATALANA //*//, 20/11/2008 - 08:22

El Poble Català estima Oleguer 23
www.MARC-SABATES.COM