Publicitat
Esports · 25 de Setembre de 2009. 10:20h.

Un dels vicepresidents espiat "tenia esquerdes"

Franquesa, el directiu que "se sentia investigat", estava "net"

Un dels vicepresidents espiat "tenia esquerdes"

Laporta, amb Franquesa, Yuste i Ferrer (darrere de Borràs), a l'homenatge a Kubala

Un dels quatre vicepresidents que va patir l'auditoria de seguretat encarregada pel director general corporatiu del FC Barcelona, Joan Oliver, "tenia esquerdes", segons una informació de La Vanguardia. Aquest diari ha indicat que "malgrat que Oliver va dir que no es tractava d'un espionatge sino d'una auditoria per protegir la integritat dels directius en qüestió, la companyia que es va encarregar de la investigació (Método3) va fer averiguacions amb l'exsogre i un exsoci de Jaume Ferrer, intentant conéixer el comportament laboral, financer i judicial de l'investigat".

"Segons ha pogut saber aquest diari, el resultat dels "tests de vulnerabilitat" als possibles delfins de Laporta va aclarir que Franquesa estaba net, i  en canvi, un dels altres tres investigats "tenia esquerdes". Els quatre, però, estan convençuts d'estar tots nets". Els investigats eren Jaume Ferrer, Joan Franquesa, Rafael Yuste i Joan Boix.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Marti, Olot, 29/09/2009 - 13:47

L únic que te esquerdes es Laporta al cap, per on se li han escapat les poques neurones sanes que tenia i li ha quedat només una, la independentista que ha embogit al quedar-se sola. Fora tots aquests impostors de can barça i eleccions ja.

#7 Johan, Sants, 26/09/2009 - 11:47

esquerdes tenen tots,i el jan=el Titanic,senfonsa cada cop mes rapid..kuan tenia interes li comprava calcetes netes i noves a Srta.Flavia,i ara k?ja no la vol x res(despres de donarli un carrec)i patada!el JAN anava de festa amb Decos i cia!snif todo x la

#6 sergi, bcn, 25/09/2009 - 18:08

...i això qui ho paga? què val això? com deia Josep Pla

#5 Joan, Bcn, 25/09/2009 - 12:25

Con el lider hasta la muerte... ser critico con los que manejan el poder es IMPRESCINDIBLE. La adoracion hacia los que manejan el poder conduce a la fustracion y a la corrupcion. AL loro!

#4 marc, CATALUNYA TERRA LLIURE, 25/09/2009 - 11:40

mira km ataken al president dl barça tots els cagacalces unionistes, kuaN Axo succeix s k ja kumensen si no fa temps k tnen por de\'n laporta