Publicitat
Esports · 5 de Juny de 2017. 08:22h.

Un dirigent de Demòcrates exclou l'Espanyol com a equip català

Gabriel Rufián li replica que "entenc que el nombre és complicat, però són 3"

Un dirigent de Demòcrates exclou l'Espanyol com a equip català

Tuit de Ramon Castellano

El portaveu de Demòcrates al Baix Llobregat i tinent d'alcalde a l'ajuntament Gavà, Ramon Castellano, ha exlcòs el RCD Espanyol com equip català a Primera Divisió després de l'ascens del Girona. Castellano ha fet un tuit amb els escuts del Barça i el Girona i ha manifestat: "Enhorabona Girona! Ja som dos a Primera per fer i ser més per Catalunya!"

El comentari ha indignat alguns seguidors 'pericos' com el portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, li ha replicat que "entenc que el nombre és complicat, però són 3". També li han manifestat que és "una vergonya que un polític necessiti faltar a altres persones. Els pericos de Gavà també et paguen la nòmina".

Altres li han recordat que a l'Espanyol també hi ha independentistes: No només som tan catalans com els altres sinó que a més, molts de nosaltres... Tan independentistes com tu!" i li han exigit que demani disculpes. Un associat del PDECAT li ha demanat "una rectificació i incloure al RCD Espanyol com a equip de Primera".

Una usuària ha compartit fotos de Castellano a Cornellà-El Prat. "I desagraït quan el RCD Espanyol el va convidar l'any passat...", ha assenyalat. "2+1=3 Matemàtiques elementals. Ser del Barça no implica necessàriament menystenir l'Espanyol", li han exposat.

 Castellano ha demanat disculpes davant l'allau de crítiques que ha rebut i s'ha justificat: "El que fa l'error d'un 2 per un 3!". Les explicacions no han convençut els usuaris de Twitter, que no s'han cregut les disculpes. "Que a la imatge n'apareguin només 2 també és un error tipogràfic. Falses disculpes no mereixen perdó", han manifestat.

Publicitat
Publicitat

29 Comentaris

Publicitat
#29 lluis, Barcelona, 06/06/2017 - 13:03

Hi ha 3 equips catalans i espanyols. peró només 2 equips catalanistes. Gamper era suís i catalanista i parlava el català. El fundador de l'Espanyol (avui Real Club Deportivo Espanyol) ja sabem que era català però més espanyolista que Fernàndez Díaz...Pocs indepes queden a l'Espanyol...però sempre hi ha algú perdut que lluita contra-corrent

#28 Jordi, Barcelona, 06/06/2017 - 09:31

Perdo.....ELS DOS CATALANS SON EL GIRONA I L'ESPANYOL
EL FCB COLORS...I FUNDADOR SUISSOS I SALVADOR EL ...????CAUDILLO K ELLS TAN ADOREN.

#27 Calimero , Barcelona , 05/06/2017 - 23:01

El Barsa, equipo patrocinado por un país que también financia terroristas pero la pela es la pela...

#25 Culerdo, Turín, 05/06/2017 - 21:44

Far$a y CHirona amics per sempre !!!!

#23 Pepon, Bcn, 05/06/2017 - 18:26

Y es que los catalanes hemos sido siempre españoles.