Esports · 20 de Gener de 2017. 08:40h.

Un dirigent del PP tracta el Barça de "farsants"

Ramón Gómez Ugalde també és assessor del ministre de Turisme

Un dirigent del PP tracta el Barça de "farsants"

Comentari de l'assessor del ministre de Turisme

El vicepresident del PP a Guipúscoa i assessor del ministeri d'Energia, Turisme i Agenda Digital, Ramón Gómez Ugalde, ha tractat al FC Barcelona de "farsants" després del partit de Copa jugat a Anoeta.

El que va ser portaveu del grup a l'ajuntament de Sant Sebastià fins a 2015 ha manifetsado a Twitter: "Barça. Equip de ploramiques i farsants. I l'àrbitre impresentable!!! Però no ens van a amargar la festa... Gora Donostia!!!".

El comentari ha provocat la reacció de molts Usuaris de Twitter: "aquí un seguidor d'un club de farsants que et paga el puto sou… pocavergonya" o que "que un representant públic digui aquestes bestieses que generen violència és perquè actuï la fiscalia".

D'altres han optat per recordar-li els casos de corrupció que esquitxen el seu partit. En aquest sentit han manifestat "PP. Partit de lladres i corruptes. I els jutges impresentables! Però no ens amargaran la festa... Visca el Barça!" o “‘ploramiques i farsants’: bona forma de definir al partit de corruptes al qual pertanys", entre molts altres. 

També s'ha produït una discussió entre usuaris que consideraven al PP "el partit més corruptes" i altres que rebatien aquesta opinió i apuntaven a l'antiga CDC amb comentaris com "el de les seus embargades per corrupció és Convergència" o un altre que adjuntava un mapa de polítics imputats per corrupció per comunitats i deia que "Convergència i el PSOE són els més corruptes".

ramongomez.jpgRamón Gómez Ugalde, en una foto d'arxiu

9 Comentaris

Publicitat
#8 Albert Escarré Puig, Barcelona, 20/01/2017 - 20:11

#8

Sr. Gómez Ugalde: Por lo que vimos por la tele, estamos TOTALMENTE de acuerdo con el atraco a la Real. Las declaraciones de Piqué, contra los árbitros, están dando su fruto. ¿ cuántos partidos ha ganado el Bar.a, con penaltis o con 10 ó 9 en el equipo contrario.?. Las piscinas son rentables

#8.1 Galderic, Barcelona, 21/01/2017 - 12:09

Potser per fer-te dir Escarré, com l'Abat, et deus pensar que les teves paraules són les d'un representant de l'Ésser Superior a la Terra.

#7 Ali Oli , Barnakistan, 20/01/2017 - 13:53

Brian y yo, miembros del "Frente Perico de Liberación Judea" damos nuestro sello de aprobación a este acertado twit, y desmentimos que Ugarte, en la foto, colgado al teléfono, este preguntando "Hola ¿qué llevas puesto?" a Shakira.

#6 Pepet, Sabadell, 20/01/2017 - 13:11

Que hi fot tota aquesta gent a la política, a més de cobrar diner públic?

#5 Jordi Perpinyà, Perpinyà, 20/01/2017 - 11:13

Per cert, com és que van requisar estelades a Anoeta?

#4 Galderic, Barcelona, 20/01/2017 - 10:34

Els fonamentalistes acusen a l'independentisme de barrejar política i esport. Aviam si és que resulta que els de la Triple Aliança PP- C'S-PSOE són independentistes