Publicitat
Esports · 16 de Juliol de 2009. 21:45h.

Un equip dels Mossos, a les 24 Hores de Motociclisme

És la desena vegada que la policia catalana participa a la prova

Un equip dels Mossos, a les 24 Hores de Motociclisme

L'equip va ser presentat aquest dijous (foto: Pilar Bergadà)

El secretari general del Departament d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Boada, ha presentat aquest dijous l’equip de Mossos d’Esquadra que participarà en les 24 Hores de Motociclisme de Catalunya els propers 18 i 19 de juliol.
 
Joan Boada ha destacat la dedicació i l’esforç dels corredors i de tots els membres de l’equip, i ha agraït "la col·laboració de tots per poder tenir un equip tan competitiu".
 
Aquest any, l’equip de Mossos d’Esquadra participarà per desena vegada a les 24 Hores de Motociclisme (l’any 2003 no hi van participar pels Jocs Mundials de Policies i Bombers).
 
"Un dels objectius de l’equip", ha dit Boada, "és poder apropar el cos de Mossos d’Esquadra a l’aficionat al motociclisme, i acostar el cos policial a tots aquells amants de la velocitat sobre dues rodes". I ha advertit que "córrer només es pot fer als circuits, i a la carretera s’han de respectar totes les normes i conduir amb seny".

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Rafa, Sabadell, 20/07/2009 - 17:32

Johan i Fran son uns inutils que es pensen que totom ha de fer el que ells diuen, però cadascu pot fer el que vulgui amb el se temps lliure

#3 AU, Barcelona, 19/07/2009 - 21:46

Doncs mira les clasificacions,4ts de la general i 2ns de Superbike. Yes we can i tot aixó amb pocs recursos economics(tots privats) i moltes ganes de fer-ho be.

#2 Johan, Sants, 18/07/2009 - 20:48

jajaja k vigilin les carteres la resta dels ekips k akets afanen amb tot...posaran multes per exceso velocidad?mil vegades millor la policia española..els mossos no tenen formacio ni estudis,no saben fer res,pilotar una moto?ja veurem.malgastar aixo si

#1 Fran, Llinars, 17/07/2009 - 18:48

tota aquesta collonada qui la paga?la policia q es dediqui millor a enxampar els moros q estan x barcelona robant als cotxes amb tu dins,als turistas,punxant rodes xq el cotxe pari i robar-li,etc...si jo em dono conte d quin son la poli no?espavileu!