Publicitat
Esports · 28 de Novembre de 2008. 18:05h.

Un expresident del Reial Madrid, imputat per un delicte d'estafa

Per una compra-venda d'un edifici a Cannes

Un expresident del Reial Madrid, imputat per un delicte d'estafa

L'expresident del Madrid, Lorenzo Sanz

L'expresident del Reial Madrid, Lorenzo Sanz Mancebo, ha de comparèixer el dia 3 de desembre davant l'Audiència Nacional imputat en un delicte d'estafa i falsificació en document mercantil, en relació a una operació immobiliària a Cannes (França). El jutge Fernando Andreu ha admès a tràmit una querella interposada contra Sanz i altres persones per part de l'intermediari italià Desiderio Rossatto, qui assegura que l'exdirigent madridista li deu 2,4 milions d'euros.

Segons la querella, Sanz va contactar amb Rosatto per a vendre, a través de la societat Sari Paradiso de la que és accionista, un edifici situat a l'esmentada localitat francesa. Rosatto va aconseguir un comprador, la societat Ristrutturazione Inmobiliaria Roma, que va pagar a Sanz 1,2 milions d'euros a la signatura del contracte d'arras. Però Sanz va decidir no efectuar la venda, per la qual cosa es va veure obligat a pagar el doble de la paga i senyal rebuda, és a dir, 2,4 milions d'euros.

La querella afegeix que, el passat mes de febrer, l'expresident del Reial Madrid va enviar a Rosatto un document en el que es garantia haver realitzat una transferència per aquests diners a través del Mérida i aportava un resguard de l'operació. El querellant, però, afirma que no ha rebut cap diner i que el resguard és fals.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Calderón, un altre "senyor"ho ho, 30/11/2008 - 01:43

nomès és un presumpte xoriço, encara no han dictat sentencia...un digne mandatari d´aquest club que se´n diu CLUB SENYOR hoho

#3 terrassenc, ciutat d'Ègara, 29/11/2008 - 18:04

Potser farieu un millor servei públic si en comptes de fer publicitat de Lorenzos Sans i companyia, expliquessiu avui, per exemple, QUE UN CATALÀ HA ESTAT ESCOLLIT MILLOR JUGADOR DEL MÓN DE HOCKEY HERBA: POL AMAT.

#2 dani, reus, 29/11/2008 - 12:49

Voleu dir? si els espanyols son lliures de qualsevol sospita.

#1 manel, badalona, 29/11/2008 - 11:22

ës ben normal que els ecspanyols estiguin continuament anant a judici: son una colla de lladres