Publicitat
Esports · 21 de Març de 2011. 16:16h.

Un fan de la selecció espanyola

Xavi: "sóc molt de la 'Roja'"

Un fan de la selecció espanyola

Una imatge de l'entrevista a Xavi

El migcampista del FC Barcelona, Xavi Hernández, ha assegurat que "sóc molt de la Roja", en una entrevista a El País. El de Terrassa ha dit que "m'agrada molt anar a la selecció. És un plus per a mi".

El futbolista blaugrana ha explicat que "una vegada Luis Aragonés em va dir. 'Això, sentiments i ideologia a banda, és futbol. A vostè no li agrada jugar al futbol?' I té raó. A qui no li agrada jugar al futbol? No ho sé, jo m'he criat al Barcelona, aquesta és la meva casa, però la selecció m'ha donat molt, m'ha fet millor encara. Jo em veig com era el primer dia que vaig anar a la selecció, em veig ara i no m'ho crec!"

Xavi també ha indicat que "mai, dintre de la federació, mai" ha tingut cap problema pel fet de ser català. "Mai he tingut problemes per això. Jo sóc de les persones, i hi ha molt bona gent. He vist venir, m'han vist venir a mi, i sempre m'he sentit a gust i respectat. Més enllà no entenc d'altre cosa. M'he sentit valorat a la selecció. I d'aquí cap enllà igual, el Barcelona sempre m'ha ajudat a què jo pugués anar a la selecció, sempre", ha afegit.

Publicitat
Publicitat

32 Comentaris

Publicitat
#32 EZEZEZQUIEL, BADALONA, 01/04/2011 - 02:07

El pecat de Xavi es no tenir per cognom Mestres o Camós o .... cognom finalitzat en EZ s'ha de sacrificar.... al Xavi se l'ha denigrat des del principi. Xavi la meva gratitut pel teu joc, per la teva visió, independentment de les teves idees polítiques...ni las se ni me interesan...

#31 josep anton, barcelona, 22/03/2011 - 15:41

tot plegat es una comdia i nosaltres els comdiants involuntaris , ans deixem manipular i reiem que no ho fan

#30 Mercè, Barcelona, 22/03/2011 - 12:20

NINGU NO ES PERFECTE...

#29 salvadorbf, alella, 22/03/2011 - 12:02

Para Vielha. ------ Que et cou? la veritat acostuma a fer-ho en aquells que s'entestan en negarla. Per molt que repetiu una cosa no la fareu mes veritat. I jo no t'he faltat al respecte, cosa que tu si has fet.

#28 Ramon, Barcelona, 22/03/2011 - 11:17

Sí, Manel, l'Oleguer és un heroi però llegeix-te amb calma l'entrevista a Xavi Hernández. Moltíssim de gust pel joc en si i poquíssim, res, de vibració patriòtica. Jo no sé si notaràs fins quin punt neda i guarda la roba alhora. Però aquests detalls, els espanyols, collons, si els noten!