Publicitat
Esports · 26 de Març de 2013. 09:16h.

Un futbolista celebra un gol amb una salutació feixista

L'Ajuntament de Sant Feliu de Codines, on es va jugar el partit, demana "una sanció exemplar"

Un futbolista celebra un gol amb una salutació feixista

Imatge del comunicat

Un jugador del CF Caldes de Montbui, equip que disputa la Tercera Catalana, va celebrar el darrer cap de setmana un gol amb salutacions feixistes al públic, durant un partit disputat al camp del CF Sant Feliu.

Així ho ha denunciat l'Ajuntament del Sant Feliu de Codines (Vallès Oriental) en un comunicat, en el qual reclamen una "sanció exemplar" per al futbolista.

"El diumenge 24 d’abril es va celebrar el partit de futbol de la Lliga de Tercera Catalana, entre el CF Sant Feliu de Codines i el CF Caldes de Montbui. A les acaballes del partit un jugador del Club Caldes de Montbui, després de marcar un gol i posteriorment ser expulsat, es va dirigir a la grada i va començar a fer reiteradament salutacions feixistes al públic", explica el consistori.

L'Ajuntament vol destacar "que el comportament dels directius, jugadors i de la gran majoria del públic de Caldes de Montbui va ser del tot correcte, no obstant aquest fet, encara que sigui un fet aïllat d’un jugador, no pot passar desapercebut, ja que està atemptant contra valors que han costat la vida a milions de persones".

Per tant, diuen, "volem manifestar el més enèrgic rebuig a les conductes antiesportives del jugador del CF Caldes de Montbui i demanar formalment que se li apliqui una sanció exemplar".

Publicitat
Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#13 Paco PIl, Hojpitalé, 28/03/2013 - 12:39

El paio aquest és el fill del president de la FECAC (els de la Feria). Segona generació de fent respectuosa i integrada que ara es queixen que "los inmigrantes no se quieren integrar".
http://directa.cat/noticia/suspes-jugador-del-cf-caldes-que-va-fer-una-salutacio-feixista-durant-un-partit-futbol

#11 Fran, Llinars, 27/03/2013 - 00:22

Fixe que amb aquets cognoms te penjada la estelada al seu balcó.

#10 pepe, andorra, 26/03/2013 - 22:53

la libertad de expresión es para todos, fachas, rojos, ultras catalanistas, mientras se limiten a expresarlo, no tengo ningún problema, incluso mejor saberlo, así se sabe donde están, por si acaso. Si no nos gusta el fascismo, ajo y agua, los fachas también tienen derechos. Aunque no nos guste.

#10.1 Paco Pil, Hojpitalé, 28/03/2013 - 12:37

Pepa, no la pots cagar més: el feixisme nega la igualtat, els drets a determinats grups i la llibertat d'expressió que els feixistes com tu ara invoqueu. A més, sol imposar-se amb violència. Tot el que impliqui violència i negació de drets no és defensable. Quin fàstic!

#10.2 José de Souza Prado Cardoso, Andorra, 28/03/2013 - 12:45

Senhor Pepe, aqui o único direito que tem é o de limpar os retretes. Se como mínimo falar o catalão ou o francês, que são as línguas oficiáis de Andorra, aínda teria direito a uma lata de comida para cães à semana, mas não é o caso. Limpe e cale a boquinha, parvalhão.

#9 don Pelayo, Barcelona, 26/03/2013 - 15:59

O sea...al rey y al himno español, los que silban, tienen libertad de expresión...vale
Si el Tardà grita : Mori el Borbó, libertad de expresión.
El Xirinachs y el Joel Joan, decian ser amigos de la ETA...libertad de expresión.
Y un futbolista de 3a división, no puede celebrar como le de la gana?

#8 Ja tenim devantal pel Basté a les 8h, Badalona, 26/03/2013 - 13:41

Si vam obrir l'altre dia el Mon a Rac 1 a les 8h denunciant les impresenables pintades a la Pia Bosch ( que ho són ) , ara toca tambè obrir a les 8h denunciant la onada d'impunitat feixista i espanyolista que campa per aquí!!

Vinga Basté!! Ja n'hi ha prou!!