Publicitat
Esports · 29 de Juliol de 2015. 15:31h.

Un jugador del Jaén es presenta amb una samarreta de Franco

El portuguès Nuno Silva al·lega que "desconeixia el significat de portar-la al vostre país"

Un jugador del Jaén es presenta amb una samarreta de Franco

Nuno Silva, amb la samarreta

El portuguès Nuno Miguel Morais dóna Cunha e Silva 'Nuno Silva' s'ha presentat com a nou futbolista del Real Jaén, equip del Grup IV de Segona B, amb una samarreta en què apareixia la imatge de Francisco Franco vestit de militar, fet que ha provocat gran enrenou a les xarxes socials.

La polèmica ha portat el jugador a demanar disculpes per si alguna persona s'ha sentit ofesa. "Vull demanar disculpes a totes aquelles persones que s'hagin sentit ofeses o les que hagi pogut ferir la seva sensibilitat. En cap moment he pretès fer apologia de les ideologies que professava aquesta persona. No tinc preferències polítiques de cap tipus", ha revelat.

"Davant la polèmica suscitada per la meva samarreta, volia aclarir que aquesta peça la vaig adquirir a Portugal temps enrere i en cap moment he sabut la repercussió que té aquest personatge històric per part de la societat espanyola, perquè he viscut a Portugal i Angola i no conec el gruix de la història d'Espanya, per la qual cosa desconeixia completament el significat de portar aquesta samarreta en el vostre país", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

43 Comentaris

Publicitat
#26 guillem, bcn, 31/07/2015 - 09:06

Aquesta será la notícia de tot l'agost, filó indispensable per al prusés. Ja s'ha pronunciat Joan Laporta?

#25 pepe, andorra, 30/07/2015 - 14:12

y q, yo muchos dias voy con una camiseta sudada del Netanyahu y tan pancho. Y el q no lo quiera ver ya sabe, hay otros bares en Las Escaldas.

#25.1 ambaixadorCAT, UK, 30/07/2015 - 17:57

I em sembla molt bé que ho critiquis, però sota cap concepte serveix de pretext per justificar que algú porti una samarreta de Franco.

#24 Joan776, BCN, 30/07/2015 - 13:22

Això demostra l'analfabetisme de bona part dels esportitstes en els que desgraciadament s'enmirallen molts dels nostres fills. S'ha de ser MOLT curt per portar aquesta camiseta una persona pública com ell.

#22 Juan, BCN, 30/07/2015 - 12:10

Pues ya va siendo hora de que sepas algo del país donde te ganas la vida...

#20 Decart, L'Escala, 30/07/2015 - 10:31

Ara el noi diu que no sabia qui era el paio de la samarreta, m'ho crec, el que em costa més de creure es què al club de Jaen ningú coneixes Franco, no vull pas dir que siguin una colla de franquistes només posa d'evidencia que la meravelosa transició espanyola només va ser una farsa