Publicitat
Esports · 12 d'Abril de 2010. 10:32h.

Un periodista acusa Piqué de "pocavergonya"

Josep Pedrerol critica "la falta de respecte i personalitat" del jugador del Barça

El presentador del programa Punto Pelota a Intereconomía, Josep Pedrerol, va carregar contra Gerard Piqué, i va assegurar que "no penso llegir-me el llibre" del jugador del Barça. Piqué, en una roda de premsa, es va negar a contestar una periodista estrangera una pregunta sobre el Madrid-Barça i va arribar a exigir al cap de premsa blaugrana que "això ho has de parar". Els jugadors presents a la sala de premsa van xiular la periodista.

"Em sembla una falta de respecte tal ... que una professional, que ve d'un altre país, que s'ha pagat el viatge, i que Piqué en castellà, no li pugui deixar anar una frase ... és d'una poca vergonya", va lamentar el periodista. "Jo tinc els meus caps, però tinc personalitat, i si hi ha una periodista que ve de fora i m'està demanant una frase del Madrid-Barça i li diuen 'llegeix el meu llibre', el llegirà qui tu saps el llibre".

"Jo no llegiré aquest llibre perquè no m'importa res", va deixar clar Pedrerol, a més de censurar que "futbolistes xiulin als periodistes. Però de que aneu?". "Els que pitaban són els palmeros que no tenen personalitat", va sentenciar.

Pedrerol, durant el programa
Publicitat
Publicitat

64 Comentaris

Publicitat
#64 lastkinki, barcelona, 27/04/2011 - 08:58

ARRIBA ESPAÑA

#63 pep, manresa, 13/04/2010 - 23:57

Val la pena veure la cara que fan el Pedrerol i sus mariachis cada vegada que guanya el Barça o perd el Madrid, portem una temporadeta que n'hi ha per sucar-hi pa.
No hi ha res més malp.... que un català (?) del Madrid

#62 jordi vidal i vila, mancor de la vall, 13/04/2010 - 19:14

quina pataleta!!!! burrrrrrrrrrrruuuuuuuuuuuuuuuu

#61 xarlie, girona, 13/04/2010 - 10:14

Em sembla increible que el presentador d'aquest programa parli de "pocavergonya"...una gent que es limita a cridar i insultar cada nit...ens parla a nosaltres de poca vergonya.....potser en Pique en tindra poca..pero en te...cosa que no pot dir tothom.

#60 jose, ourense, 13/04/2010 - 02:37

Y ahora qué dices tú Josep? Ningún periodista puede obligar a nadie a declarar sobre algo "privado", a no ser que prefieras las ñoñerías de los Guti o CR9 (el jugador más ancho del mundo)