Publicitat
Esports · 9 de Maig de 2009. 20:44h.

Un periodista de la Sexta tracta de "gay" un internauta

"Me imagino que eres gay y comprendo que tengas inquietudes y preguntas como ésta"

Un periodista de la Sexta tracta de "gay" un internauta

Antonio Lobato

El locutor de la Sexta de Fórmula1, Antonio Lobato, no ha encaixat bé la primera pregunta que li han fet en una xerrada digital a Marca. El periodista, que mai ha amagat les seves preferències per Fernando Alonso,  a qui prioritza en les seves locucions, ha utilitzat la paraula "gay" a mode d'insult contra un usuari, amb nick Kibid, que li ha preguntat "¿qué te gusta más la Fórmula 1 o Fernando Alonso?". 

"Primera pregunta muy ingeniosa. Me imagino que eres gay y comprendo que tengas inquietudes y preguntas como ésta. Yo te diré que estoy casado y no me gustan los hombres. En cambio la Fórmula 1 sí me parece un deporte muy atractivo", ha respòs el periodista de la Sexta.

Publicitat
Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#20 manel, Palma, 12/05/2009 - 12:22

Jo crec que el lobato aquest realment si que es un reprimid,es gay i ho amaga

#19 Sergi, Barcelona, 11/05/2009 - 09:47

No n'hi ha per tant: l'home es va equivocar, però tampoc cal fer-li un judici sumaríssim, ara. Sospito que no és la única persona al món que pensa que ser gay és un insult a l'ètica. Pitjor per a ell, que té un problema.

#18 Javi, pamplona, 11/05/2009 - 04:13

No vi el momento en directo, pero como gay, me parece más ofensivo el titular de la noticia que la cita. ¿Qué es eso de tratar de gay? Es como: Un periodista denigra a un internauta suponiéndole gay. Ya ves, menudo ultraje.

#17 luis, barcelona, 10/05/2009 - 21:51

Pero que coñ.. importancia tiene ese tema, si hasta en la politica cada partido alardea de los suyos. Razonan que cuantos más haya en sus listas mucho mejor, son votos que no se pierden

#16 josepxicot, barcelona, 10/05/2009 - 21:13

No m´ho puc creure.A la "sexta",de ZP,un
pocasolta,li engalta un calificatiu que dins
el mòn progre ès un grau.No veig la "sex
ta" encara penso que tinc bon gust,però
aquest senyor,no ha de seguir un minut
mès,en el seu càrrec,ès un homofogo.