Publicitat
Esports · 5 de Setembre de 2012. 16:15h.

Un periodista de TVE, crític amb el premi per a Xavi i Iker

Ernest Riveras ironitza que si Espanya guanya el Mundial 2014 li donin a l'"encarregat del material de la selecció"

Un periodista de TVE, crític amb el premi per a Xavi i Iker

Riveras, en una foto d'arxiu. (Foto: rtve.es)

El periodista de Televisió Espanyola, Ernest Riveras, ha criticat a twitter la concessió del premi Príncep d'Astúries dels Esports a Xavi Hernández i Iker Casillas. Un altre periodista esportiu, José Joaquín Brotons, també s'ha mostrat contrari a la decisió del jurat.

Riveras, que ha cobert sis Jocs Olímpics, ha assenyalat: "A veure! Iker i Xavi són dos dels futbolistes més grans de la història d'Espanya... és irrefutable! Però que ja van guanyar el premi al 2010... hòstia!"

L'informador es refereix al fet que aquell any el guanyador del Príncep d'Astúries va ser la selecció espanyola, campiona del Mundial de Sud-Àfrica. En aquest sentit ha ironitzat que "quan guanyin el Mundial Brasil'14, donem el Príncep d'Astúries... amb tot el respecte... a l'encarregat de material de la selecció!"

Riveras ha afegit que "tot sigui dit, que els periodistes que voten els premis Príncep d'Astúries dels Esports no presenten candidatures. Només les voten! El problema és un altre!"

En una línia similar, l'exdirector de Gol Televisión, José Joaquín Brotons, també ha escrit al twitter que "el jurat del premi Príncep d'Astúries ha premiat una foto, no a esportistes".

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#10 gigiram, barcelona, 06/09/2012 - 15:52

Als nacionalistes els hi fa molt de mal veure dos jugadors, un català i un madrileny, units celebrant un triomf. Si no perque tant rebombori per uns premis dels que mai s'en parla, o potser es que son més importants del que em creia.

#9 Faithless, Barcelona, 06/09/2012 - 14:40

Quanta raó té l'Ernest Riveras, però és que aquest premi cada vegada té menys prestigi i credibilitat.

#8 Joan s., Barcelona, 06/09/2012 - 12:56

MOlt d'acord amb l'Ernest Riveras

#7 carlos, bcn, 06/09/2012 - 10:15

Quina diferencia de la clarividencia de l Ernest que la del seu ex company en ciclisme en Carlos de Andres que per cert es catala Alegranse de la victoria de en Contador acompanyat del Perico amb una barella de SALSA ROSA I SALVAME I tractabn al PURITO com marciano

#6 Saprissa, Sants, 06/09/2012 - 09:32

totalment d acord amb aquest periodista,per cert el millor de la tv de llarg, el mereixia la paralimpica,no per ser paralimpica sino per ser la q més medalles en té en jocs olimpics