Publicitat
Esports · 2 d'Agost de 2017. 09:36h.

Un pilot de MotoGP carrega contra els "vàndals" d’Arran

Aleix Espargaró: “A veure si els Mossos actuen i us tanquen a tots, sou lamentables i vergonyosos!”

Un pilot de MotoGP carrega contra els "vàndals" d’Arran

Aleix Espargaró

El pilot català de Moto GP, Aleix Espargaró, ha criticat les accions vandàliques d'Arran, formació vinculada a la CUP, contra el turisme i ha carregat contra els "vàndals". Espargaró ha compartit el vídeo on membres de l'organització del Poblenou punxen rodes de bicicleta amb un ganivet i ha manifestat: "Mare meva... A veure si els Mossos actuen i us tanquen a tots, sou lamentables i vergonyosos!"

Arran del Poblenou li ha replicat que "els famosets també volen dir la seva (o la de l'amo) contra l'autodefensa veïnal. Com es nota qui sí i qui no ho passa malament". Espargaró no s'ha arrugat i ha respost el tuit: "Gran solució el vandalisme! Així ens va amb ignorants com vosaltres! A la garjola hauríeu d'anar colla de ganduls!"

La CUP de l'Eixample s'ha afegit a la conversa i ha remarcat que "Diu Aleix Espargaró que els Mossos han de 'tancar' a les companyes d'Arran. "Correcte, a ells i a tots els vàndals!", ha insistit el pilot de la categoria reina de motociclisme.

Arran del Poblenou també li ha dit que "m'agradaria veure't un dia al dia a dia de qualsevol de nosaltres. Estic segur que n'aprendries molt del que és la vida real". "Doncs a mi no m'agradaria gens veure-us a vosaltres al dia a dia! Vàndals!", ha contestat l'esportista nascut a Granollers.

Alguns usuaris de twitter li han recordat que "paga els impostos a Andorra" i Espargaró ha exposat que "no sabia que no era legal pagar impostos al país on resideixes". "Fa gairebé 4 anys que visc tot l'any a Andorra amb la meva dona, els meus estimats gossos, i algun dia amb els meus fills", ha conclòs.

espa.jpg

35 Comentaris

Publicitat
#44 CBM, Girona, 03/08/2017 - 09:35

Grande Aleix! Cómo se nota el sectarismo de Arranque y el daño que hace en la ciudadanía

#43 Martín Martínez Mart, Barcelona, 03/08/2017 - 00:25

Molts critiquem les accions vandàliques d'Arran. La doctrina de la CUP no millora la convivència.

#42 Mesetario, Meseta, 02/08/2017 - 21:27

El interés de Arran por fastidiar el turismo en Cataluña quizás explique el ataque al autobús turístico, y es 100% coherente con su apoyo a la independencia catalana.
Pero, sinceramente, no entiendo lo de pinchar las ruedas de la bicis de alquiler.

#41 Flanagan, Can pixa, 02/08/2017 - 19:13

Uyy Aleix...te van a llamar mal catalá y te vetaran en tv3

#41.1 Jordi BR, ´L'H, 03/08/2017 - 11:40

No te equivoques, somos muchos los que condenamos cualquier hecho violento, y como bien dice Aleix son unos vándalos.
Otra cosa, es que deportistas y artistas aunque tengan su derecho a hacerlo, a pesar del pastón que ganan, no tienen suficiente y se llevan sus fortunas para ser aún más ricos, mientras los de Cáceres, Olot, Écija o Lleida tributa

#38 Josep Pagès i Canaleta de Cardedeu ..ESTACION DE TREN SIN MARQUESINAS , arran = la cup, 02/08/2017 - 18:45

A CARDEDEU, ARRAN = LA CUP Tienen OCUPADO EL ANTIGUO CASINO,EL Alcalde de E.R.C. Diu no puede hacer nada res QUE Diga es un Covard que prefereix LA Cadira del Ajuntament que poner orden en el POBLE. E.R.C. Y LA CUP Estan juntos en el ajuntament ARRAN EMBRUTA EL POBLE EN PINTADES y pegando papeles