Publicitat
Esports · 20 de Maig de 2010. 12:03h.

Un precandidat pregunta pels fitxatges de Traffic

Santi Salvat demana a Txiki "que m'expliqui l'aspecte de Keirrison i Henrique"

El precandidat a la presidència del FC Barcelona, Santi Salvat, ha demanat al secretari tècnic del club, Txiki Begiristain, que li expliqui els fitxatges dels brasilers Keirrison i Henrique, els drets dels quals pertanyien a l'empresa Traffic, i que no han debutat en el primer equip blaugrana.

"Jo tinc una pregunta per a Txiki. Que m'expliqui l'aspecte de Keirrison i Henrique, jugadors que no s'han arribat a presentar amb el FC Barcelona i que a més venen a través d'una empresa", ha dit durant un esmozar organitzat per Don Balón.

Salvat ha afegit que "nosaltres treballarem amb els clubs. I a partir d'aquí si els clubs ens donen el seu ok treballarem amb els representants. Empreses que puguin tenir opacitat, res de res".

El precandidat ha assegurat que la propera setmana, Josep Maria Minguella, vicepresident esportiu de la llista, presentarà el model esportiu en el qual Begiristain no hi té cabuda.

Jordi Medina i Santi Salvat parlen amb periodistes després de la roda de premsa
Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 José Tomás, Bcn, 20/05/2010 - 19:05

El padre de Mata es el agente de Trafiic en España, ojo al próximo pelotazo de Laporta

#3 Sergio, Barcelona, 20/05/2010 - 15:50

Yago. perquè de tota la vida que et diuen Yago, a que ve ara Santi? tingues la valentia de seguir amb el teu nom pijo, no cal que te n\'amaguis no passa res. Fes com Sandro, que ho assumeix. Per ser president del barça el primer és ser valent.

#2 LLUC, BARÇA more than a club, 20/05/2010 - 13:56

D´això ténen por, de que Sandro doni llum a aquestes comissions i altres coses. Sinó, a que ve aquesta bateria de comentaris desqualificadors al facebook, twitter i als diaris digitals ? Hi ha amagat quelcom molt gros perquè estiguin tan nerviosos.

#1 José Tomás, Bcn, 20/05/2010 - 13:20

Poco hay que explicar, dos fichajes innecesarios de jugadores mediocres que no tienen cabida en la plantilla, comprados a una empresa de Brasil y que generaron grandes plusvalias para la vendedora y algunos mas. Ojo que ahora el pelotazo será con Mata.