Publicitat
Esports · 28 de Novembre de 2008. 10:20h.

Una 'Creu de Sant Jordi' no té la web en català

La fundació de Johan Cruyff només està en castellà, anglès i holandès

Una 'Creu de Sant Jordi' no té la web en català

Johan Cruyff i Jorge Valdano, en el derbi entre l'Espanyol i el Barça

La web de la fundació de Johan Cruyff, fundacióncruyff.org, només es pot consultar en castellà, anglès i holandès. No hi ha una versió en català, tot i que l'exjugador i exentrenador del Barça resideix a Barcelona des de 1973, llevat dels períodes en que va jugar als Estats Units i Holanda. Fa dos anys, el Govern de la Generalitat li va concedir el seu màxim guardó, la Creu de Sant Jordi, que no va poder recollir personalment. Segons l'origen de la distinció, la Creu de Sant Jordi es va institucionalitzar per a "distingir les persones naturals o jurídiques que, pels seus mèrits, hagin prestat serveis destacats a Catalunya en la defensa de la seva identitat o, més generalment, en el pla cívic i cultural".

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 JPC, Barcelona, 28/11/2008 - 19:50

No m'estranya res d'un impresentable que ja va demostrar el seu rebuig i poc respecte vers la llengua pròpia de Catalunya, però és clar, com és un culer no passa res.

#2 Walzer, BCN, 28/11/2008 - 12:09

Oh! Quina notícia! On anirem a parar! Potser, si mirem, també en trobaríem alguna que no estigui en castellà (l'altre idioma oficial del país). Però això no tiindria cap mena d'importància, clar

#1 Kropotkin, Vic, 28/11/2008 - 11:25

Si es que no se a donde vamos a llegar. Y seguro que Cruyff no tiene el nivel C. Cada vez hay menos patriotas. Que subvencionen más a la fundación a ver si así se normalizan. Venga, un par de millones de euros mas.
Jua, jua, jua,...